Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám végre kiverni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés

Volt egy relative rövid párkapcsolatom, egy nálam fiatalabb sráccal. Egy hónapig találkozgattunk, utána összejöttünk. Három hét után miután közöltem vele a gondjaim, hogy mi zavarna és min kéne javítani, szünetet kért. Mikor még igazán nem is volt még semmi. Végül is kierőszakolta, hogy szakítsak vele, életképtelennek titulálta a kapcsolatot, szerint régen baj, hogy felvetődik , hogy döntse el mit is akar tőlem... pedig csak annyi lett volna ,hogy megmondja , ténylegesen akar vmit, vagy csak azt hogy legyen kivel összebújni...

Ezek után még én bolond futottam is utána, Megaláztam magamat is, ő pedig szerintem már tovább is lépett. Én meg főlök a saját levembe, folyton arra gondolok, hogy mit csinálhat, kivel van. Nehezíti az egészet az is, hogy egy helyen dolgozunk, és mindig látom :(

2016. júl. 5. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Megértelek.

23/F

2016. júl. 5. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:

"Három hét után miután közöltem vele a gondjaim, hogy mi zavarna és min kéne javítani,"

Hát lehet én is elzavartalak volna. 3 hét után már meg akarod változtatni... ha ennyire nem jó akkor hagyd ott, ennyi.

2016. júl. 5. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Leszűröd a tanulságokat, elfogadod, hogy így jártál, elfoglalod magad és továbblépsz. Ahogy mindig mindenki más is.
2016. júl. 5. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem értem miért akartam volna megváltoztatni, nem köszönt, sose a munkahelyen, került, levegőnek nézett, közben az egész szaknak elmondta, hogy együtt vagyunk. Ezek után szerintem jogosan várnám el, ha felvállal egyszer akkor vállaljon fel teljesen, nem vártam tőle házasságot, jegygyűrűt, csak ,hogy akkor vegyen komolyan és ne ódázzon el minden beszélgetést, és ne csináljon viccet mindenből, ami nem vicces. Nem vett komolyan
2016. júl. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!