Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jobb egy rossz kapcsolat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egy rossz kapcsolat az egyedüllétnél?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy olyan kapcsolatom 6 éven át, ami alatt elég sok rossz dolog történt, pl megcsalás, késsel támadás, lakás szétverés (nem én csináltam ezeket), viszont így, hogy több mint egy éve nem találtam senkit, főleg az elmúlt pár nap óta az emlékek megszépültek, valahogy nem tudok a rosszakra gondolni, csak arra, hogy de jó lenne, ha visszajönne.

Szerintem ebben elég nagy része van annak, hogy szilveszterkor este megettem egy ecstasyt, amitől (ritkán szoktam fogyasztani) eddig is a következő napokban elég depressziós hangulat jött rám, viszont ez most más, sokkal durvább, az öngyilkosságon gondolkozom és az új évben még józan nem voltam. Aki már volt ilyen helyzetben hogy lendült túl rajta? Sajnos a karantén sem épp jó ilyen téren, a konditermek zárva, pedig szinte minden nap mentem, így elvették a hobbimat is ki tudja meddig..

Ti hogy vagytok ezzel? Jobb egy rossz kapcsolatban maradni, mint egyedül lenni ki tudja meddig? Főleg hogy a következő kapcsolatoknál sincs garancia arra, hogy jobb lenne. 29f

Aki akar olvasgatni, itt vannak az előzmény kérdéseim:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2021. jan. 5. 16:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadók többségével teljes mértékben egyetértek. Inkább egyedül mint egy rossz bántalmazó kapcsolatban. Amíg fiatal vagy jobban bírod érzelmileg,lelkileg ,idegileg a folyamatos feszültséget ,stresszes élethelyzetet. Viszont nem szabad elfeledkezni arról sem hogy az idő előrehaladtával a szervezet sokkal kevesebb negatív dolgot tud úgy feldolgozni ,hogy ne legyen szervi betegség belőle. Mert a folyamatos feszültség idegeskedés, alvászavar előbb utóbb szervi problémát vált ki. Egy kapcsolat nem a kínlódásról és az egymás kínzásáról szól hanem egymás tiszteletéről és megbecsülésről arról kellene szóljon ,hogy két ember harmóniában tud egymással együttélni. Ha ez nincs meg akkor jobb az egyedül lét és majd idővel jön valaki aki az igazi társad lesz.
2021. máj. 25. 20:52
 32/40 A kérdező kommentje:

Annyi történt a kérdés kiírása óta, hogy vasárnap éjjel felkeresett a neten, mert elvileg zaklatják és nem én vagyok-e. Persze nem én vagyok, viszont hétfőn átjött beszélgetni, mert hogy a mostani pasija szünetelni akar, mondtam ez kb szakítás, de nagyon berúgott és kibújt belőle a régi idegbeteg amikor elhagyta a telefonját az utcán, de szerencsére meglett, viszont ordibált meg csapkolódott. Felhívtam ma is de a természete ma se volt a legnyugodtabb, egyik percbe kedves, utána pedig üvöltött a telefonba hogy én vissza akarom őt kapni (ami mellesleg nem értem miért baj) meg elhordott minden szarnak, persze lelki szemetesládának jó voltam, ezt mondjuk meg is mondtam neki. Így viszont az eddiginél is szarabbul érzem magam, talán ennyire mélyen ilyen téren még nem voltam.

Amúgy pedig régen volt 60 kiló, most már 50 sincs, csont és bőr, paranoiás lett, üldözési mániája van és a réginél is durvábban drogozik meg piál, azóta a börtönt is megjárta, igaz csak 3 napra mert nem közmunkázott le valami régi bírságot. Nem tudom mit tudnék már tényleg csinálni hogy ne legyek ilyen szarul.

2021. jún. 8. 14:08
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudsz csinálni hogy minden csatornán letiltod ezt a személyiségzavaros agresszív bántalmazót, te pedig pszichológushoz fordulsz a társfüggőséged miatt.
2021. jún. 8. 14:36
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedüllét sokkal jobb. Megspórolsz több emberre való idegbajt és lelki sérülést.
2021. jún. 9. 16:37
 35/40 anonim ***** válasza:

Én 20 éve vagyok szexmentes kapcsolatban egészséges libidóval.

Inkább ilyenben, mint a sorozatos megalázkodásban a szexért. Itt tudom hogy sosem lesz, nem kell puncsolni hogy hátha kegyet gyakorol egy nő.

2021. jún. 16. 19:59
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam a kifejtést,sem mások válaszát,de fő kerdésre. Egy számodra rossz kapcsolat olyan mintha a homokszem peregne a fogaskerekek közé lassan de elkoptatja a lelked.
2021. jún. 16. 21:02
 37/40 anonim ***** válasza:
62%

36. Persze, de ki hisz abban, hogy egy kapcsolatban nincs homokszem. Ne 1-2-3 hónapos viszonyokban kell gondolkodni hanem 15-20 évesekben. Na majd ott megnézem hogy mennyire tuti a dolog. Aztán 50 évesen válás, szakítás, anyagi csőd, albérlet gyerekkel, gyerektartással, megkopott senkinek nem kellő külsővel... micsoda perspektívák! 16-30 között van élet, utána jönnek a fájó kompromisszumok, 40 felett csendes beletörődés és hanyatlás.

Vagy akár válás, remény, pusztulat.

2021. jún. 17. 00:13
 38/40 anonim ***** válasza:

37es 36 os vagyok! Többiek 0 ra értékeltek de különben részben igazad van. Aki hagyta magát lelkileg tönkre tenni az tényleg nem kelendő. Legyen a legegyszerűbb dolog a féltékenység ,akit megcsaltak az azzá válik. Vagy önbizalom hiányossá..

30 felett....szerintem 40. Imádom a 30 as éveimet...

2021. jún. 17. 17:25
 39/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sok idő óta nem emeltem ki a kérdést és nem azért, mert közben megöltem magam.

Az utolsó találkozásra rá pár héttel elkezdtem valakivel összejárni bulizni, sajnos össze nem jöttünk, de kb az egész nyarat meg az eddigi őszt átbuliztuk, így sok időm nem volt gondolni a bolond exemre :) Már úgy tűnik visszatekintve, mintha nem is én lettem volna az, aki vele volt, fura emlékké vált, akár a gyerekkor.

Őt gondolom kirakta a pasija, és mivel se barátai se pasija így 2 szék közül a pad alá esett, mostanság engem hívogat meg a haverjaim, akiket ismer és régen ki nem álhatott, hogy igyon vele valaki, mert a kétszer akkora városban, amitől 15 percre él nem talált senki balekot, de szerencsére nagyrészt elhajtják, bár sajnos a helyről ahova járok nem tiltathatom ki, annyit tehetek hogy kerülöm. Amúgy 50 kiló sincs, teljesen szétcuccozta magát vagy én nem tudom mit csinált de már annyira nem is érdekel, őt se érdekelte mi van velem amikor lassan 2 éve átült az első adandó fszra, előtte meg nekem gyászidőről hadovált.

Úgyhogy bár sajnos szavazást nem csatoltam, de én is megerősíthetem a legtöbb válaszadó válaszát: egy rossz kapcsolatnál még az egyedüllét is jobb.

Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt lassan 2 évben vette a fáradtságot és elolvasta a kérdést, annak meg főleg aki válaszolt is rá :)

2021. szept. 27. 14:36
 40/40 anonim ***** válasza:
43%
Nem!!! Akik rossz kapcsolatban voltak, kiábrándultak és nem akarnak kapcsolatot. Akik nem voltak,vagy jó kapcsolatban voltak, de valamiért vége lett azok szeretnének.
2021. szept. 27. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!