Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jobb egy rossz kapcsolat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egy rossz kapcsolat az egyedüllétnél?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy olyan kapcsolatom 6 éven át, ami alatt elég sok rossz dolog történt, pl megcsalás, késsel támadás, lakás szétverés (nem én csináltam ezeket), viszont így, hogy több mint egy éve nem találtam senkit, főleg az elmúlt pár nap óta az emlékek megszépültek, valahogy nem tudok a rosszakra gondolni, csak arra, hogy de jó lenne, ha visszajönne.

Szerintem ebben elég nagy része van annak, hogy szilveszterkor este megettem egy ecstasyt, amitől (ritkán szoktam fogyasztani) eddig is a következő napokban elég depressziós hangulat jött rám, viszont ez most más, sokkal durvább, az öngyilkosságon gondolkozom és az új évben még józan nem voltam. Aki már volt ilyen helyzetben hogy lendült túl rajta? Sajnos a karantén sem épp jó ilyen téren, a konditermek zárva, pedig szinte minden nap mentem, így elvették a hobbimat is ki tudja meddig..

Ti hogy vagytok ezzel? Jobb egy rossz kapcsolatban maradni, mint egyedül lenni ki tudja meddig? Főleg hogy a következő kapcsolatoknál sincs garancia arra, hogy jobb lenne. 29f

Aki akar olvasgatni, itt vannak az előzmény kérdéseim:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2021. jan. 5. 16:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a rossz kapcsolat olyan, hogy kevés a kommunikáció, sok a veszekedés, nincs kilátás a közös jövőre, boldogtalanok vagytok. Arra, amit te ilyen sok kérdésben részletezel, a rossz kapcsolat enyhe kifejezés. Ez egy borzalmas, bántalmazó, mérgező kapcsolat.

Ennél még az egyedüllét is jobb - mondom ezt kapcsolatfüggőként.

2021. márc. 10. 16:37
 22/40 anonim ***** válasza:
szerintem a rossz az rossz, a semmilyen az meg egy olyan állapot amikor te magad egyedül képes vagy változtatni bármilyen irányba.
2021. márc. 30. 19:00
 23/40 anonim ***** válasza:
A semmi is jobb a rossznál.
2021. márc. 30. 19:04
 24/40 anonim ***** válasza:
nem jobb egy rosszabb kapcsolat, mert ott lehúzhat a másik, anyagilag, lelkileg, aztán egy megkeseredett, csalódott emberré válsz, aminek a következő jelölt látja kárát, aztán rádöbbensz, s majd akkor te is
2021. márc. 31. 15:35
 25/40 anonim ***** válasza:

A rossz kapcdolat egy olyan tarsas magány ami anyagilag, lelkileg meg egyeb szempontokból hosszú evtizedekre is romba döntheti az eleted, a magany legalább megválzoztatható egy pozitív irányba és nem folyamatosan rossz - ugyhogy szerintem jobb az egyedüllet egy rossz kapcsolatnal.

Állj le a drogokkal, beszelj egy pszichiaterrel, találj hosszútavú célokat és keress egy barátnőt szerintem.

2021. ápr. 20. 19:34
 26/40 anonim ***** válasza:

NEM !!!!!

Ezt úgy mondom, hogy volt részem rossz kapcsolatban majdnem 1 évig, utána voltam 2 évig egyedülálló is, illetve most már 11 éve boldog kapcsolatban élek a férjemmel.

A rossz kapcsolatnál még a szingliség is milliószor jobb volt.

2021. máj. 5. 21:55
 27/40 anonim ***** válasza:
Jobb feladni magad a rendőrségen egy sikeres bankrablás után, mint élni a pénzből?
2021. máj. 5. 22:04
 28/40 anonim ***** válasza:
Visszavágysz a destruktív, idegbeteg csaj mellé, aki egy pillanatig nem szeretett, kiszipolyozott, bántalmazott, a nap 25 órájában azon dolgozott, hogy hogyan tegyen tönkre? Figyelj vazze, ha az hiányzik, hogy ordítva gyalázzanak mindenkinek, késsel támadjanak rád, szétverjék a lakást, naponta kelljen hívni a rendőrséget meg más ilyenek, akkor ezt én is szívesen vállalom neked. Pénzedet is elszedem. Deal?
2021. máj. 25. 01:37
 29/40 anonim ***** válasza:
Csak azért soha ne jöjj össze valakivel, hogy legyen valakid.
2021. máj. 25. 07:36
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is volt hogy a rossz kapcsolatot próbáltam megmenteni és elaszalasztottam a boldogságot.

Sokkal inkább egyedül.

2021. máj. 25. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!