Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb egy rossz kapcsolat az egyedüllétnél?
Nekem volt egy olyan kapcsolatom 6 éven át, ami alatt elég sok rossz dolog történt, pl megcsalás, késsel támadás, lakás szétverés (nem én csináltam ezeket), viszont így, hogy több mint egy éve nem találtam senkit, főleg az elmúlt pár nap óta az emlékek megszépültek, valahogy nem tudok a rosszakra gondolni, csak arra, hogy de jó lenne, ha visszajönne.
Szerintem ebben elég nagy része van annak, hogy szilveszterkor este megettem egy ecstasyt, amitől (ritkán szoktam fogyasztani) eddig is a következő napokban elég depressziós hangulat jött rám, viszont ez most más, sokkal durvább, az öngyilkosságon gondolkozom és az új évben még józan nem voltam. Aki már volt ilyen helyzetben hogy lendült túl rajta? Sajnos a karantén sem épp jó ilyen téren, a konditermek zárva, pedig szinte minden nap mentem, így elvették a hobbimat is ki tudja meddig..
Ti hogy vagytok ezzel? Jobb egy rossz kapcsolatban maradni, mint egyedül lenni ki tudja meddig? Főleg hogy a következő kapcsolatoknál sincs garancia arra, hogy jobb lenne. 29f
Aki akar olvasgatni, itt vannak az előzmény kérdéseim:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
a kessel tamados, megcsalos, lakasszetveros kapcsolatra eleg enyhe kifejezes a ‘rossz’. egy ilyennek konkretan semmi ertelme, testileg-lelkileg tonkreteszi az embert, nem ertem, neked hogy fordulhat meg egyaltalan a fejedben, hogy ez jobb, mint egyedul.
nem csak a parkapcsolat van a vilagon, rengeteg ember van egyedul es jol elvannak, legalabbis nem vagynak egy ilyen szar kapcsolatra, mint amit leirtal. az a baj, ma mar annyi a kapcsolatfuggo, meg az ostoba media is mindenhonnan ezt nyomja az emberekbe, hogy talald meg a tarsad, csinald ezt meg azt a szerelmeddel stb, hogy sokan keptelenek egyedul lenni es masik ember nelkul elfoglalni magukat. inkabb ezt a reszt kene rendbetenni magadban, de ha neked mindenkepp kell a szar kapcsolat, akkor hajra, csak aztan ne sirj, hogy megint megcsalnak, kihasznalnak, bantanak.
Nem, nem jobb, sokkal rosszabb.
Akkor még nem bántottak eleget.
Menj bele még pár szar kapcsolatba.
Szia!Elolvastam a mindent nagyjából!
Szerintem az a lány még kisem élte magát, ráadásul lealázott téged sokszor, melette Te,egy jó pasi voltál akivel villoghat és ide oda tehet,mert megvagy hallva érte. Nem szabad sírni ilyen szenvedni egy ilyen szívtelen "lelakott " kiscsaj után.
Nagyon gáz!
Te jobbat érdemelsz, aki imád süt főz megbecsül és nem ugrik rá a barátaid rúdjára",Ha nem tisztel becsül és tud viselkedni, társaságban és visszavesz a gusztustalan viselkedéséből.
Undorító az ilyen nő, aki lesmárolja a baráti köröd stb...szerintem Te találsz tőle 1000c jobbat, de ne díszkos drogos piás nőkkel állj le,legyen igényed, tisztességest keress,aki becsül és számára csak Te létezel nem más "kandúr "...
vigyázz magadra és a szívedre, jobbat érdemelsz, nem érdemelt meg téged hiddel....34 éves vagyok, volt egy 5 ,6 , 1 éves kapcsim. Egyiket se csaltam meg és nem aláztam le őket. Szóval nyisd ki a szemed és ne a múltba élj.
Olyat keress aki becsül és melletted marad és nem aláz le. Az ilyen nők szégyenek.
Na mind1.
Szép estét neked! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!