Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jobb egy rossz kapcsolat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egy rossz kapcsolat az egyedüllétnél?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy olyan kapcsolatom 6 éven át, ami alatt elég sok rossz dolog történt, pl megcsalás, késsel támadás, lakás szétverés (nem én csináltam ezeket), viszont így, hogy több mint egy éve nem találtam senkit, főleg az elmúlt pár nap óta az emlékek megszépültek, valahogy nem tudok a rosszakra gondolni, csak arra, hogy de jó lenne, ha visszajönne.

Szerintem ebben elég nagy része van annak, hogy szilveszterkor este megettem egy ecstasyt, amitől (ritkán szoktam fogyasztani) eddig is a következő napokban elég depressziós hangulat jött rám, viszont ez most más, sokkal durvább, az öngyilkosságon gondolkozom és az új évben még józan nem voltam. Aki már volt ilyen helyzetben hogy lendült túl rajta? Sajnos a karantén sem épp jó ilyen téren, a konditermek zárva, pedig szinte minden nap mentem, így elvették a hobbimat is ki tudja meddig..

Ti hogy vagytok ezzel? Jobb egy rossz kapcsolatban maradni, mint egyedül lenni ki tudja meddig? Főleg hogy a következő kapcsolatoknál sincs garancia arra, hogy jobb lenne. 29f

Aki akar olvasgatni, itt vannak az előzmény kérdéseim:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2021. jan. 5. 16:26
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Akartam szavazást is csatolni, de valamit elronthattam, így nem lett szavazás.
2021. jan. 5. 16:27
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

Fő kérdés: nem, nem jobb. Inkább lennék egyedül az idők végezetéig, minthogy pocsék kapcsolatban tengődjek. Volt részem mindkettőben, ezerszer jobb az egyedüllét.

Kiegészítés: nem te vagy az egyetlen, aki visszavágyik a bántalmazó kapcsolatába, viszont attól még, mert a régi idők utólag megszépülnek, a jövő nem lenne semmiben sem más, mint a múlt volt. A depressziódra pszichológust javaslok, a konditermek helyett meg menj ki futni a szabadba, oké, hogy hideg van, de a friss levegő egyébként is segít a negatív érzéseken.

2021. jan. 5. 16:46
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én csajom is hülyére vett, semmit sem értékelt meg megfenyegetett, hogy képes lennék őt leszúrni. A sok szép mellett ez így nem mehetett tovább ahogy nálad sem. Szar egyedül, tudom mit érzel, de ez a nő nem szeretett max uralkodni feletted.... Öngyilkos nem lehetsz, lehet hogy egy gyönyörű kapcsolat vár rád egy megértő egyszerű lánnyal, ezek nélkül; a felesleges körök nélkül.
2021. jan. 5. 16:48
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

előző kérdésben még 23 voltál, mist meg 29 lettél?

amúgy nem dolgozol? (csak h idén még nem voltál józan)

2021. jan. 5. 17:05
 5/40 A kérdező kommentje:

4.nek. Otthonról dolgozom és esténként amikor végzek szoktam kiütni magam.

Előző kérdésemet nem jól olvastad, 28 voltam, barátnőm volt a 23 éves. Azóta betöltöttem a 29et.

Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek, jöhetnek még ha van valakinek tapasztalata ebben.

2021. jan. 5. 17:15
 6/40 anonim ***** válasza:
94%

hidd el, jobb inkább egyedül.

ha az ember egy szar kapcsolatban van benne, mindig attól retteg, mikor akad ki a másik valamin, mikor ordít egyet, mikor önti megint rá a szarságaid. Aztán egy idő utána majd azt veszed észre, hogy lefogysz, hullani kezd a hajad, idegileg teljesen kikészülsz, az alvásról már nem is beszélve.

Nem éri meg az egész.

2021. jan. 5. 17:17
 7/40 anonim ***** válasza:
95%

5 bocsi, tényleg félreolvastam. Van egy mondás: “Megfelelő távolságból a döglött ló is csodás paripának tűnik.”

Szerintem neked az tenne jót ha ismerkednél.

2021. jan. 5. 17:19
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül jobb inkább!
2021. jan. 5. 18:38
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül ezerszer inkább, mint egy szarban kapcsolatban.
2021. jan. 5. 19:02
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én valahogy nem szeretek úgy élni, hogy bármikor a hátamban landolhat egy kés. Szerinted egy ilyen nőből milyen szülő lett volna? Anyám volt ilyen idegroncs, földhöz vágta a Tv-t, ha épp pikkelt apámra, összetörte baltával a jeggyűrűjét. Csodás gyerekkori emlékeim vannak arról, ahogy apám bőgve áztatja magát a kádban és az egész víz csupa vér, mert anyám kizárta a házból és csak úgy tudott bejönni, hogy beverte az ablakot - puszta kézzel persze, hagy folyjon vér is, továbbá az is gyönyörű emlékem, amikor anyám felpattant a karácsonyi asztal mellől és bevitette magát a pszichiátriára és 3/4 évig nem láttuk, ott üdült. Ja, és amikor féltékenységi rögeszméi voltak apámmal kapcsolatban és dühében összevagdosta az ereit pengével, persze csak annyira, hogy meg ne haljon, de én emlékszem, hogy csupa vér volt a padló és a környező tárgyak. Szerinted miért fekszik az öcsém 20 éves kora óta a temetőben? Olyan gyerekeket akarsz, akik ezt öröklik az anyjuktól, hogy amikor nem tetszik valami, megölöm magam és minden meg van oldva?

Sóvárogjál csak az elmebeteg idegroncs nőd után, ha képtelen vagy megbecsülni valakit, aki mellett akár normális életed is lehetne és aki mellett talán a gyerekeid is életben maradnának!

2021. jan. 5. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!