Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit kéne tennem hogy változzon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem hogy változzon az érzés?

Figyelt kérdés

Exemmel lassan 2hónapja szakítottunk.

Többször is összejöttünk mert olyan se vele,se nélküle kapcsolat volt.

Én voltam aki többször is szakított (F) de mindig elkapott az érzés hogy hiányzik,hogy szeretem,fontos,stb..stb..

De aztán valahogy mindig elmúlt sajnos ez az egész fellángolás..

A mai napig gondolok rá,kicsit depis is leszek tőle,sokat gondolok rá..De mikor vele voltam meg nem volt jó,vagy nem volt rendben valami.Velem.

Aki volt már hasonló helyzetben,mit javasolni?

2021. jan. 1. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak időt kell hagyni neki. A mai világban mindenki mindent egy csettintesre akar, azonnal, nem rosszbol mondom, de időt kell hagyni az érzések éj, csupán 2 hónapja szakítottak, teljesen természetes, hogy még hiányzik, gondolsz rá, fáj hogy nem vagytok együtt.

De magad is írod, hogy mikor együtt voltatok, nem volt jó vele, valami sosem volt jó. Ez így sosem lesz egy életre szóló kapcsolat, pedig az egész parkeresesnek az a lényege, nem? Hogy olyan embert találj, akivel évtizedekig jó lesz együtt lenni. Míg ilyen embert találsz, lehet meg sokszor fogsz csalódni, szakítani, ez az élet rendje.

Én azt javaslom, hagyj időt magadnak, éld meg a fájdalmat, ez is a feldolgozás folyamatának része.

Addig amíg nem vagy túl rajta, ne kezdj új kapcsolatba. Majd érezni fogod, hogy egyszer sak már lezartad a volt kapcsolatosad és újra érdekelni fognak más lányok.

2021. jan. 2. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Kötél
2021. jan. 2. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is pont ebben a helyzetben vagyok jelenleg. Amikor együtt voltunk éreztem, hogy valami nem működik, mintha nekem nem ő kéne. Amióta szakítottunk állandóan rágondolok és hiányzik. Most is nehezemre esik ne keresni.

Én próbálom racionálisan felfogni az egészet. Kezdem úgy érezni, hogy inkább párkapcsolatot szeretnék de nem feltétlenül vele...ezért gondolom, hogy szeretem. Szerintem kicsi az önértékelésem és ezért ragaszkodok egy olyan kapcsolathoz ami nem a legmegfelelőbb számomra. Most ezen dolgozok.

2021. jan. 2. 17:37
 4/4 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Az idô mintent megold! Talàn jò, hogy kûlön vagy tôle, igy jobban érzékelni tudod, hogy hiànyzik vagy meg vagy nélkûle is.
2021. jan. 2. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!