Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem! Elrontottam, mit tehetnék?
Sajnos nagyon csúnyán elbántam az exemmel. Sok problémánk volt már a kapcsolatukunkban, viszont ezeket javarészt én okoztam. Ezeket tudom, viszont azt érzem, hogy soha nem fogok már megváltozni. Valami nagyon elborult nálam és szörnyű dolgokat tettem. Rossz ember lettem.
Az exem volt az egyetlen fontos ember az életemben, de nem becsültem meg, sokszor eljátszottam a bizalmát és akaratlanul is kihasználtam őt.
Szakítottunk mert nekem képbe jött más. Lebuktam. Mondani sem tudtam semmit úgy szégyelltem magam. Nem tudom mi volt a célom, talán csak jó volt kiszakadni kicsit a problémák világából és olyannal beszélgetni akinél tiszta lappal indítok.
Neki is hazudtam de a történtek után is adott nekem esélyt.
A szakítás után összejöttem vele és pár hete együtt vagyunk. Jól érzem magam vele de inkább csak arról szól ez hogy ne legyek egyedül mert nincs senkim, engem nem szeret senki, jogosan. Aki ismer az tudja hogy egy sz@r alak vagyok. Az exem volt az egyetlen aki mindig hitt bennem....
Nem szeretem ezt a nőt, nem tudom meddig fogom tudni megjatszani magam. Ha vele vagyok akkor elvagyok. De hazaérek vagy ha dolgozom csak az exem jár az eszemben.
Ez a nő a közelébe sem érhet sosem. Sem emberileg sem sehogy.
Nekem az exem volt az igazi nő az életemben de elb@sztam.
Több mint 6 évig voltunk együtt és neki én voltam az első barátja. Biztos vagyok benne hogy utál engem. A barátnőmmel tettünk fel közös képeket elég korán és ezekután letiltott engem mindenhol....
Tudom hogy fáj neki de a mostaninak meg mit mondhattam volna? Rájött volna hogy érdekel még a volt barátnőm. Így is nehéz megállni szó nélkül amikor ismeretlenül őt akarja szidni...
Utálom magam azért amiért tettem mert számomra a világ legjobb társát veszítettem el és dobtam el magamtól azért mert gyáva voltam es lusta ahhoz hogy rendbe hozzam a kapcsolatunkat.
Tudom, hogy szakítanom kell a mostani nővel de az exemmel nem tudom mi legyen..
Nem akarom többet már bántani és valószínűleg hallani sem akar rólam ezekután. De bele fogok pusztulni ha soha többet nem lehetek vele.
Mit csináljak?
Mit csinálj?
Ne írd le ugyanazt a történetet 100 formában itt.
Gyászold meg mindkettőt és kis idő múlva keress mást, ezzel a tapasztalattal gazdagodva, hogy ne kövesd el mégegyszer!!
Nyugi életben fogsz maradni.
Mindenki ezt írja, hogy életem nagy szerelme, belepusztulok, belehalok, én ezt nem élem túl...
unalmas már ez mindenkitől.
Te magadon kívül mindenkire nagy ívben... szakíts a csajjal, mert oskkal jobbat érdemel nálad.
Te meg akkor kezdj bármiféle kapcsolatba, hogyha vissza tudsz venni az egódból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!