Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam aztán hamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam aztán hamar talált mást ?

Figyelt kérdés

27evesek vagyunk

Megcsaltam a párom.(én vagyok Srác)

Nem bírtam elmondani neki ezért szakítottam a bundutad.

1honapig egymáshoz se szóltunk. (Megtudtam, a barátnőjétol hogy minden este sír neki a telefonomba az exem) ennek hallatára felkerestem elmondtam neki, hogy, hibáztam...O elfogadta. Mondta nagyon szeret...és mindent megoldunk ketten.

Kibékültunk parom nem hanytorgatta fel a dolgokat..de magamban, magamnak valahogy mégse tudtam megbocsátani...hogy undorító féreg voltam vele.o nem érdemelte ezt meg...akármennyire is szerettem nem tudtam már úgy viszonyulni hozzá ..újra szakítottam.

Megint ki volt teljesen szegényke ..tudom undorító féreg vagyok..de tényleg hiába szerettem úgy voltam vele, hogy jobban érdemel nálam.

Most ismerősök álltal fülembe jutott, hogy új párja van.(kb 1honapja nem beszéltünk ismét)..

Ezek szerint nem szeretett engem. Ha ilyen hamar túltette magad rajtam....én azóta lányra se tudtam nézni ...pedig előtte volt egy életem......hiába én szakítottam....kivagyok mert szeretem..

2020. dec. 31. 04:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly??? Te már akkor tálaltál mást, mikor még veled volt. Most meg itt vered magad, hogy akkor nem is szeretett, mert te nem tudsz nőre nézni? Dehogynem, nőre mászni is tudtál nagy szerelmesen. Akkor nem érdekelt, hogy ez elég hozzá, hogy összetörd a szívét és egy csapásra kiábránduljon.

Az, hogy van más, nem azt jelenti, hogy ő téged nem szeretett. Ezzel csak te akarod saját magad vigasztalni, hogy nem is annyira gáz, hogy megcsaltad. Egyszerűen rájött, hogy köztetek nem lesz semmi, lezárta és továbblépett.

Te meg azért vergődsz még mindig, mert még mindig úgy gondolsz rá, mintha a te csajod lenne, hozzád tartozna, vissza tudnád szerezni.

2020. dec. 31. 08:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Exem mar akkor ismerte az uj baratnot, amikor egyutt voltunk. Miatta is szakított. Most o is bánja es jonne vissza, bármennyire szeretem ilyen ember nem kell meg egyszer. En is probaltam azota ismerkedni, de meg nem megy. Kb 2 hete lett vege.

Szoval nem minden lany lép tovabb gyorsan, pedig jelentkező itt is van.

Neked kérdező viszont mindenkeppen tovabb kell lepned, de elotte megbocsajtani valahogy magadnak.

2020. dec. 31. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Te ezzel most a férfiakat akarod lejáratnivagy mi a szösz?
2020. dec. 31. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőddel szakítottál, hetekre rá összejött mással, ezért úgy gondolod nem is szeretett igazán? Hogyan sikerült kikövetkeztetni? Azt állítod szeretted, kapcsolat alatt mégis megcsaltad, akkor ez is kamu?
2020. dec. 31. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő túltette magát egy megcsalások te meg kétszer szakították vele, most mi a kérdésed?
2021. jan. 1. 00:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán miért kell valaki szívét így összetörni?

Megbocsátott volna neked és neked az lett volna a dolgod,hogy bizonyítsd hogy soha máskor nem történik neg ilyen.. ehelyett te otthagytad.

Sosem fogom megérteni hogy hogyha annyira jó,kedves lelkű barátnője van valakinek, miért csalja meg?!

Jól tette hogy talált mást, így könnyebb is feldolgoznia azt hogy egy hugyagyúba volt szerelmes.Már bocsi..

2021. jan. 1. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!