Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legkegyetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkegyetlenebb mód, ahogy szakítottak veletek?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után sikerült feldolgoznotok?
2020. dec. 18. 14:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Megkérte a kezem nem csak tőlem, a családomtól is, lefoglalóztunk egy házat a saját pénzemből, aztán elmentünk nyaralni és rögtön nyaralás után eltűnt. Természetesen buktam a foglalót. Mint később kiderült, minden addigi kapcsolatának úgy vetett véget, hogy egyszercsak eltűnt.
2020. dec. 18. 14:15
 2/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Nem is voltak jelek arra hogy egy ekkora szélhámos?
2020. dec. 18. 14:17
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Közölte, hogy visszamegy az expasijához, és gyereket akarnak, velem mint kiderült csak azt a fél évet akarta tölteni, amíg a pasas hezitált.
2020. dec. 18. 14:18
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem szakított, hanem addig játszmázott, hanyagolt, bántott míg elérte hogy én mondjam ki. Mert mindig is rettegett a felelősségtől és a komoly döntések, a viselkedésének következményeit sem akarta vállalni soha.

Mire nekem feltűnt, hogy miért olyan velem amilyen... addigra eléggé odalett az önbecsülésem. Akkor azt hittem csak egy rossz időszaka van, csak utólag tűnnek fel a dolgok és nyer értelmet a viselkedése. Rég nem szeretett már.

2020. dec. 18. 14:19
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem is értem az ilyen embereket, milyen lelkiviláguk lehet? Végülis önmagukat minősítik emberileg is, de ezt sem veszik észre.
2020. dec. 18. 14:22
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottunk, majd pár hónap múlva ismét összejöttünk. Hitegett, hogy velem szeretné leélni az életet, megváltozik, minden jó lesz, stb. Majd nekiállt mellettem ismerkedni, annak ellenére, hogy sokszor témába jött, valóban szeretne-e velem lenni. Hazudott, hitegetett, közben meg már kifele kacsintgatott. Persze tagadta, de lebukott. Rá 2 napra már összejött a másik emberrel és posztolták a közös képeket.
2020. dec. 18. 14:26
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Első kapcsolatom, 19 évesek voltunk mindketten, ő nem szűz, én igen. Erőltetette h szexeljünk. Nem akartam amig nem voltam készen rá, összejöttünk, szétmentünk, 1x úgy éreztem hónapokkal később, egy év kb, h oké, készen állok, lefeküdtem vele, mondtam neki h szeretem, eddig is szeretttem és legyünk együtt párként, azt mondta oké, másnap reggel bementem az egyetemre, mondtam várjon meg, hazament és közölte h nem megy ez most.. kérdeztem mi az oka? nem szeret? vagy mi a baj?

Mai napig nem tudom mi az ok.. 1x taliztunk egy buliban véletleb, csókolóztunk és megint nem akart semmit. Azóta nem láttam. Akkor nagyon nagyon fájt és rosszat tett az önbizalmamnak...

azóta eltelt 6 év :D

rájöttem h örülök h igy alakult, azóta kiderült h füvezett, hazudott stb. nem nekem való volt az a fiú..

2020. dec. 18. 15:13
 8/39 anonim ***** válasza:
8%
7: felnőtt kapcsolat rovat... nem tini szenvelgés
2020. dec. 18. 15:15
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

A karjába vett, megcsókolt és azt mondta 2 nap múlva, hogy ezt le kell zárni, mert csak fájdalom fakadna belőle és mert hiba volt és mert nem érne véget soha és ő nem akar csak szexet senkivel, több meg nem lehet.

Hogy lépjek túl valakin, aki 2 év szenvedés után ilyet mond nekem? Mindig úgy tett, mintha én nem jelentenék neki semmit, azt is nehezen fogadtam el, de elhittem végül. És amikor tényleg elhittem, utánam nyúl és azt mondja, hogy azért nem, mert nem lenne vége soha? Jobb lett volna, ha azt mondja, hogy nem jelentek számára semmit. 2 évig úgyis azt hallgattam.

2020. dec. 18. 15:15
 10/39 anonim ***** válasza:
94%
8-as, te hülye vagy. A legnagyobb sebeket szerzi be az ember 20 éves kora körül, nem véletlen van annyi öngyilkosság 20 körül. Később már megkérgesedünk, de ne haragudj, lebecsülni azt az első nagy törést...
2020. dec. 18. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!