Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legkegyetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkegyetlenebb mód, ahogy szakítottak veletek?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után sikerült feldolgoznotok?
2020. dec. 18. 14:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Mi volt a leg kegyetlenebb? Rohanj az exeidhez, állj azok ajtaába akik ki zártak az életükből, de úgy sem engednek be, a rácsnál tovább nem mehetsz rohadjál meg.
2020. dec. 20. 20:50
 32/39 anonim ***** válasza:
65%
31-es, és neked mi dolgod volt még ott? Ne mondd nekem, hogy nem anyagi érdek kötött oda.
2020. dec. 20. 21:13
 33/39 anonim ***** válasza:
Nem egészen, hatalmi.
2020. dec. 20. 23:00
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, 1-es vagyok ismét. Nem, nem volt semmi előjele a történetnek. Annyira meggyőzően előadta nekem és a családomnak is, hogy bennem találta meg élete szerelmét, hogy fel sem merült bennem bármilyen kétely. Folyamatosan velem akart lenni, ha nem tudtuk együtt tölteni a hétvégét, akkor órákig telefonáltunk, férfi létére annyira igényelte a törődést, hogy már nekem volt furcsa. Szétkürtölte a baráti körében is, hogy én leszek a felesége, elvitt a baráti társaságában az összes házaspárhoz bemutatni, állandóan vendégségben voltunk valahol, mert mindenkit be akart mutatni nekem és engem az összes barátnak. Tényleg olyan volt, mint aki végre megtalálta élete szerelmét és nagyon büszke rá. Egyetlen olyan alkalom volt, amit furcsálltam. Az egyik ilyen baráti házaspárnál nagyon ellenséges volt velem a nő, illetve inkább lesajnálónak mondanám. Még tett is az orra alatt valami olyasmi megjegyzést, amivel arra utalt, hogy már a sokadik "igazi" vagyok. Erre én később rákérdeztem az exnél, aki annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele, nem gondolta komolyan.

Ahogyan írtam, az eltűnése előtt nyaralni voltunk. Ott fel kellett volna tűnnie számomra, hogy valami nem stimmel, mert folyamatosan sajtá magát fotózgatta a nyaraláson, alig akart velem közös képet. Minden nevezetességénél szelfizett. Akkor nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentőséget, de később, mikor már se híre, se hamva nem volt, akkor viszontláttam a fotókat egy társkereső appon.

Ebben a sztoriban egyébként pont az volt a legdurvább, hogy egyik nap arra ébredsz, hogy nincs párod. Előtte lévő nap még azt tervezgeti veled, hogy milyen lesz az esküvőtök, másnap meg már nem lehet elérni telefonon sem. Pár nap múlva volt hajlandó felvenni a telefont, mikor írtam neki egy SMS-t, hogy legalább annyit böfögjön bele a telefonba, hogy vége. Felvette, de nem szólt bele. Megkérdeztem, most akkor ez az eltűnés azt jelenti, hogy vége? Azt mondta, igen, de semmilyen további kérdésre nem válaszolt, így leraktam.

Ma már nem bánom, mert rátaláltam a valódi páromra. Egyet sajnálok, hogy a jelenlegi páromnak, akivel négy éve vagyok együtt, majdnem egy éven át kellett bizonyítania, hogy tényleg velem akar lenni, mire el mertem hinni, hogy ő nem fog lelépni.

2020. dec. 21. 12:11
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

#34 azt a rohadt... sajnálom, és köszi hogy megosztottad velünk.

Nem tudok erre mit mondani .

Kérdező bocsi az off-ért.

2020. dec. 21. 12:18
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
34-es, hát te szegény kifogtál egy elmeroggyantat. Ilyet csak egy pszichopatáról tudok elképzelni. Az egészben nekem az a fura, hogy azon az egy nőn kívül senki nem próbált figyelmeztetni, miközben a fél világ tudott a dolgairól.
2020. dec. 21. 12:23
 37/39 anonim ***** válasza:
62%
33-as, hatalmi? Magyarul büszkeségből nem voltál hajlandó elköltözni a nőtől, aki már mással volt együtt és csodálkozol, hogy kizártak???
2020. dec. 21. 12:24
 38/39 anonim ***** válasza:
Igen, mert a nő apja ezredes volt, és az imidzsemnek jót tett, de ezt meg is beszéltük az elején, csak aztán neki nem volt jó.
2020. dec. 21. 13:56
 39/39 A kérdező kommentje:
Mindenkit sajnálok a története miatt, azt pedig köszönöm szépen, hogy leírtátok.
2020. dec. 21. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!