Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legkegyetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkegyetlenebb mód, ahogy szakítottak veletek?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után sikerült feldolgoznotok?
2020. dec. 18. 14:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
*legalàbb a Grease c filmben összejöttek ujra. Az élet viszont elcseszte
2020. dec. 18. 17:22
 22/39 anonim ***** válasza:
41%

Igen az egyenes beszéd sokmindenre képes.

Volt olyan is hogy azért szakitottak mert egy rokona azt mondta neki hogy megcsaltam. Mert a rokonàval egy srác (aki meg akart kapni engem)ezt hitette el hogy vele voltam, mert tudta, ha rokona mondjamajd neki, annak hinni fog.

Baràtom szépen kérdezés nélkül ki is vàgott, azt sem tudtam mi baja van!

Aztan 3 honap mulva tudtam meg egy csajtol a körböl az egészet. Hogy a "baràtom"ezt hiszi rolam es szoval ezert szakitott.

Es szoval en olyanèrt bünhödök akkor amit el sem követtem. Az de komoly.

Szoval teljesen àrtatlanul "kinzott" szakitott. 3 honapja ezert sirok. Olyan dühös lettem hogy az vmi hihetetlen.

Bosszubol igy szépen össze is jöttem a sràccal. Mondtam neki ha már miattad dobtak, akkor meg is kapja!

Azt hittem szerelmes is leszek es magam mögött tudhatok majd mindent.

Eltelt igy mà kb fél év. Es nem éreztem semmit. Elvoltam csak.pont ezen mélàztam amig a srac palacsintàt sütött a konyhàban en meg csendben voltam a szobàban.

Amikor megcsörrent a telom a nagy csendben. Egyszer.

A baratommal volt anno ilyen szokàsunk hogy egyszer csörgetjük egymast az csak annyit jelent hogy rád gondolok épp, szeretlek. Ezt ugye soha többé nem hallottam a szakitàs utàn.

De eltelt ez a fél év és ujra hallom..

Amennyi adrenalin van a vilàgon az mind belém szállt akkor. Odalépkedtem a telohoz 200 as vernyomassal es agyaltam agyaltam. Es visszacsörgettem...

Es kezdödött valami. Valami ujra.

2020. dec. 18. 17:34
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve történt,ősszel. Két éve éltem már azzal, akit eddig legjobban szerettem az életemben. Idilli volt, pár apró koccanáson kívul semmi nem történt, ami negatív volt.

Egy nap, mikor munkába ment,a szokásos csókkal búcsúztam el tőle,este pedig vártam, frissen főtt vacsorával.Megjött, zavartan, szótlanul evett és hamar lefekudt..

Másnap ebéd után azt kérte, mond valamit,de ígérjem meg, hogy nem költözöm el. Elmondta, hogy van egy kolléga, aki elbizonytalanította abban, hogy tényleg vele akarja -e élni az életét. Közben ide, a GYK -ra kiírta a gondját még két nappal azelőtt,és tanácsot kért. Nekem nem szólat csak akkor, amikor itt többen azt írták neki, hogy hagyjon ott engem.

De a poén az, hogy ekkor még a férfivel nem történt semmi, még csak nem is beszéltek, csak szemeztek.

Nagyon nagy pofon volt, mert semmi előjele nem volt az egésznek.Aztán másnap azzal ment el, hogy mégis velem marad, de ezt személyesen elmondja a férfinek.Mikor hazajött, már tudtam, hogy összejöttek,és el is mondta.

Sajnos még egy kis ideig vele kellett laknom, ezalatt nagyon sok megalázás és sértés volt, amit kaptam. Pl kizártak azért, mert éppen nálunk hemperegtek, stb.

Elköltöztem, majd hallottam, hogy utána ezt a férfit is megcsalta egy másikkal, majd azt a férfit az előzővel visszacsalta, és ha jól tudom, most éppen az ötödik pasija van.

Legjobban őt szerettem eddig, majdnem három év volt, hogy kiheverjem. És sajnos,ez gyanakodóvá tett és nem nagyon tudok senkiben sem megbízni.

2020. dec. 18. 18:06
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam kommentekre reagálni, de most megteszem.

Mindegyiket nagyon sajnálom, de utolsó, a tied nagyon durva, hogy kizártak...engem ez most eléggé megérintett.

Mindenkinek csomó pozitívat kívánok, illetve, hogy a jövőben mndenki megtalálja a boldogságát.

18. válaszoló voltam.

2020. dec. 18. 18:40
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Én szakítottam, de ő mondogatta, hogy hagyjam el és folyamatosan porig alázta az önbizalmamat. Az előzménye az volt, hogy megcsalt abban az időszakban, amikor apukám hirtelen elhunyt. Elmondása szerint túl sokat voltam szomorú (Empátia nem az erőssége). Majd ebben az évben karanténba kerültem miatta, ami nem is zavart volna annyira, ha érdekli mi van velem és nem kezd el megint társkeresőzni. Apukám halálának évfordulóján bukott le megint és immár búcsút vettem tőle.

Velem pedig szilveszterkor szakítottak a lakásomon. Ő pezsgőzött és nevetgélt, én meg a kanapén bőgtem. Majdnem egy hónapig nem tudtam utána kirakni a lakásból.

2020. dec. 18. 18:43
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

"Legyünk barátok"

"Nem éreztem közöttünk a kémiát"

2020. dec. 18. 19:05
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget segítettem hazudni a hazug manipulatív szociopata csajnak (fiatal voltam és szerelmes).

Szó nélkül lépett le egyik napról a másikra, csak évekkel később találkoztunk, és ahogy oda mentem hozzá beszélni (normálisan), abszolút ellenséges volt, meg akart veretni a haverjaival, mert: "Nem tudom ki ez, csak idejött zaklatni!" Még jó, hogy ki tudtam dumálni a helyzetet...

2020. dec. 18. 20:56
 28/39 anonim ***** válasza:
7-es válaszolónak egyáltalán nem kell.emiatt beszólni. Ez egy trauma volt neki amit ki tudja mikor tud feldolgozni... Nem számít hogy 15 évesen érte vagy 25... Akkor is egy hatalmas fájdalom... Ismerem ezt az érzést... Nekem is volt egy csaj nemrég akiért az életemet adtam volna de őt ez nem.érdekelte... Sosem tudom elfelejteni én sem azt hiszem... Nem kell senkit azért lehurrogni mert mélyen tud érezni...
2020. dec. 19. 09:38
 29/39 anonim ***** válasza:
57%
Megítélésem szerint eddig az 1-es ex-vőlegénye vitte el kiütéssel vagy fél stadionhosszal a pálmát. Pedig szemlátomást erős volt a fölhozatal. Ha a buddhistáknak van igaza, akkor a következő életét különösen rusnya féregszerűségként tölti majd.
2020. dec. 20. 16:30
 30/39 anonim ***** válasza:
Remélem, a hölgy apja/bátyja/kisöccse/unokatesója alkalomadtán laposra verte a hülyegyereket.
2020. dec. 20. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!