Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam aztán hamar talált mást ?
27evesek vagyunk
Megcsaltam a párom.(én vagyok Srác)
Nem bírtam elmondani neki ezért szakítottam a bundutad.
1honapig egymáshoz se szóltunk. (Megtudtam, a barátnőjétol hogy minden este sír neki a telefonomba az exem) ennek hallatára felkerestem elmondtam neki, hogy, hibáztam...O elfogadta. Mondta nagyon szeret...és mindent megoldunk ketten.
Kibékültunk parom nem hanytorgatta fel a dolgokat..de magamban, magamnak valahogy mégse tudtam megbocsátani...hogy undorító féreg voltam vele.o nem érdemelte ezt meg...akármennyire is szerettem nem tudtam már úgy viszonyulni hozzá ..újra szakítottam.
Megint ki volt teljesen szegényke ..tudom undorító féreg vagyok..de tényleg hiába szerettem úgy voltam vele, hogy jobban érdemel nálam.
Most ismerősök álltal fülembe jutott, hogy új párja van.(kb 1honapja nem beszéltünk ismét)..
Ezek szerint nem szeretett engem. Ha ilyen hamar túltette magad rajtam....én azóta lányra se tudtam nézni ...pedig előtte volt egy életem......hiába én szakítottam....kivagyok mert szeretem..
Lehet igazad van. Sebaj igazából azt kívánom neki, találjon egy olyan aki tényleg nagyon szereti őt
Hiszen egy igazán nagyszerű nő. Odaadó. Jófej. Jólelkű. Aranyos minden..jobbat se kivanhatnék senkinek se nála.
Szóval te gerinctelen féregkent megcsaltad, és kost azon rinyálsz, hogy ő szakítás után egy hónap alatt talált valakit?
Gratulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!