Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam aztán hamar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam aztán hamar talált mást ?

Figyelt kérdés

27evesek vagyunk

Megcsaltam a párom.(én vagyok Srác)

Nem bírtam elmondani neki ezért szakítottam a bundutad.

1honapig egymáshoz se szóltunk. (Megtudtam, a barátnőjétol hogy minden este sír neki a telefonomba az exem) ennek hallatára felkerestem elmondtam neki, hogy, hibáztam...O elfogadta. Mondta nagyon szeret...és mindent megoldunk ketten.

Kibékültunk parom nem hanytorgatta fel a dolgokat..de magamban, magamnak valahogy mégse tudtam megbocsátani...hogy undorító féreg voltam vele.o nem érdemelte ezt meg...akármennyire is szerettem nem tudtam már úgy viszonyulni hozzá ..újra szakítottam.

Megint ki volt teljesen szegényke ..tudom undorító féreg vagyok..de tényleg hiába szerettem úgy voltam vele, hogy jobban érdemel nálam.

Most ismerősök álltal fülembe jutott, hogy új párja van.(kb 1honapja nem beszéltünk ismét)..

Ezek szerint nem szeretett engem. Ha ilyen hamar túltette magad rajtam....én azóta lányra se tudtam nézni ...pedig előtte volt egy életem......hiába én szakítottam....kivagyok mert szeretem..

2020. dec. 31. 04:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Hát, ez szinte már alap. Akármi volt, azt láttam már az elmúlt években, hogy a nők max. 2 hónapon belül találtak is mást. Általában inkább 1-2 hét után. Egyszerűen kiválasztottak valakit a jelentkezők közül és ennyi. Közben a srácok akár hónapokon át emésztették magukat. Érdekes, mert a társadalom teljesen mást ad elő a két nem érzelmességével kapcsolatban és nem ezt gondolná az ember.
2020. dec. 31. 04:30
 2/16 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van. Sebaj igazából azt kívánom neki, találjon egy olyan aki tényleg nagyon szereti őt

Hiszen egy igazán nagyszerű nő. Odaadó. Jófej. Jólelkű. Aranyos minden..jobbat se kivanhatnék senkinek se nála.

2020. dec. 31. 04:33
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
1-es, az én exemnek (férfi) már akkor megvolt az új nő, mikor még nem is szakított velem. A nővéremnek is volt ilyen az egyik exével. A férjem meg 2 hónapja költözött el az exétől, mikor megismert engem. Szóval a férfiakra sem jellemző a hónapokig tartó bánkódás.
2020. dec. 31. 05:00
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Így jártál, megcsaltad, viseld a következményeit. Nem utólag kéne picsogni, hanem akkor kellett volna megbecsülni, amikor veled volt. Igen, tényleg jobbat érdemel nálad. Amúgy meg te nem szeretted őt. Ha szeretted volna, akkor nem csaltad volna meg. És férfiként mondom.
2020. dec. 31. 05:36
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Igy jártál
2020. dec. 31. 06:34
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Ez van

.

2020. dec. 31. 06:51
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Egoista, gonosz jószág vagy.
2020. dec. 31. 06:55
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem szeretett ? Ezt abból gondolod, hogy lett új párja? Hát még szép, hogy lett. Egyébként a nyitott, tiszta szívű emberek előbb megbírkóznak a fájdalommal, mint a sunnyogósok.
2020. dec. 31. 07:19
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Valaki csak kihasznal masokat ugye kerdezo.. inkabb orulnel boldogsaganak
2020. dec. 31. 07:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te gerinctelen féregkent megcsaltad, és kost azon rinyálsz, hogy ő szakítás után egy hónap alatt talált valakit?

Gratulok.

2020. dec. 31. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!