Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha én szakítottam baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én szakítottam baj, ha megkeresem?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottam a barátommal. Én szakítottam, de az ő hibájából, és ezt be is ismerte. Szakításunk óta nem írtam neki vissza, mert fájt ez az egész, úgy éreztem átvert. Azóta tisztábban látom a dolgokat, rájöttem, hogy talán menthető lett volna, ha nem hamarkodom el a döntést. Persze tudom, hogy lehet ő már túl van rajtam és nem akar tőlem semmit, de szeretném tudni, hogy lehet-e ebből még valami, ha változtatunk bizonyos dolgokon. Szerintetek veszítek azzal valamit, ha megkeresem?
2020. dec. 11. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem, de azért nagy hanyattesést ne várj.
2020. dec. 11. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
9%

De jó, hogy csak ő hibázott......

Tudod, kinek kellenél a hercegnő-öntudatoddal!

2020. dec. 11. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Arra mindenképpen jó egy ilyen megkeresés, hogy megbeszélitek a dolgokat, és tisztázódnak a félreértések. Viszont ha egy kapcsolat nagyon elromlott, vagy elveszett a bizalom, akkor annak annyi. Olyan már nem lesz mint az elején, és szinte borítékolható az újabb szakítás. Bármit meg lehet bocsájtani, de a sérelem benne marad az ember szívében, és az első vitánál ki is fog bukni belőle.
2020. dec. 11. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Baj.

Kirúgtad, felejtsd el.

Ha neki annyira fájna, küzdött volna.

Belenyugodott.

Széles a világ, olyat, mint ő, bármikor találsz.

2020. dec. 11. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
En kerulni szoktam azokat, akik a fontos donteseket kepesek egy pillanat alatt meghozni, marpedig a parkapcsolat eldobasa ilyen, majd kesobb "meggondoljak" magukat. Az ilyen ember nem felnott, csak nagykoru.
2020. dec. 11. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy az "ő hibájából"? Megcsalt? Ha igen akkor hagyd a bánatba.

Ha talán te is hibás vagy egy kicsit és beismered akkor szerintem van esély, hogy megbeszéljétek. Ha csak azért írsz rá, hogy "megbocsáss" neki akkor inkább ne rabold az idejét.

2020. dec. 11. 16:26
 7/10 A kérdező kommentje:

#2 Igen, ő hibázott. Ez egy tény, amit a volt párom is maximálisan elismer. Te ne érezd úgy, hogy jogod van ezt megkérdőjelezni, nem látsz bele.

#5 Igen, teljesen igazad van, de egy szóval sem írtam, hogy ez egy pillanat alatt meghozott, megalapozatlan döntés volt.

Nem csalt meg, nem erről van szó. Nehéz időszakban jöttünk össze. Ő nehezen viselt sok mindent (rajtunk kívül álló dolgokat), és ez a viselkedésén is nagyon meglátszódott. Sokáig megértő voltam vele, próbáltam segíteni neki, de egyre jobban ellökött magától. Végül belefáradtam abba, hogy csak én küzdök a kapcsolatunkért, emiatt is kezdtem elhidegülni tőle, emiatt szakítottam. Rosszul érintette, de azt mondta megérti és sajnálja az egészet. Békében váltunk el, azóta nem beszéltünk. Ő azt hiszi már randizgatok mással, pedig ez nem így van, én még mindig szeretem Őt és nem tudok másra ránézni sem.

Azóta változott elég sok minden, és talán ő is tisztábban látja a helyzetet. Emiatt szeretném felkeresni, hogy tudjam ő hogy érez most, és ha még ő is szeret, akkor képesek leszünk-e átlendülni a régi problémákon.

2020. dec. 11. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér, nincs veszíteni valód. Ha úgy érzed, hogy szeretnéd akkor keresd meg.

Viszont olyan nincs, hogy egy kapcsolatban csak az egyik fél a hibás, ezt még gondold végig.

2020. dec. 11. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresheted, persze. De az nem fog változni, ahogy a felmerülő problémánál viselkedett és mindig így fogja megoldani. Hiába 'bánja'.
2020. dec. 12. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtál vissza?

E szerint ő keresett?

Távolról de kicsit hasonló helyzetben vagyok egy 30 éves barátságban, pár éve nagyon durván és szerintem ok nélkül megsértett, azóta nem tartunk semmilyen kapcsolatot.

Most fejtegette, ő, hogy látta azt a helyzetet, azt hiszem megérthető.

Fene tudja.

Olyan sokat nem veszíthetsz, szóval inkább támogatom a dolgot.

Nem jók ezek a félbeszakadt dolgok, ha nem is lesz folytatás, de nem marad ez a bizonytalan "ellebegés".

2021. jan. 1. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!