Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én szakítottam baj, ha megkeresem?
De jó, hogy csak ő hibázott......
Tudod, kinek kellenél a hercegnő-öntudatoddal!
Baj.
Kirúgtad, felejtsd el.
Ha neki annyira fájna, küzdött volna.
Belenyugodott.
Széles a világ, olyat, mint ő, bármikor találsz.
Mi az, hogy az "ő hibájából"? Megcsalt? Ha igen akkor hagyd a bánatba.
Ha talán te is hibás vagy egy kicsit és beismered akkor szerintem van esély, hogy megbeszéljétek. Ha csak azért írsz rá, hogy "megbocsáss" neki akkor inkább ne rabold az idejét.
#2 Igen, ő hibázott. Ez egy tény, amit a volt párom is maximálisan elismer. Te ne érezd úgy, hogy jogod van ezt megkérdőjelezni, nem látsz bele.
#5 Igen, teljesen igazad van, de egy szóval sem írtam, hogy ez egy pillanat alatt meghozott, megalapozatlan döntés volt.
Nem csalt meg, nem erről van szó. Nehéz időszakban jöttünk össze. Ő nehezen viselt sok mindent (rajtunk kívül álló dolgokat), és ez a viselkedésén is nagyon meglátszódott. Sokáig megértő voltam vele, próbáltam segíteni neki, de egyre jobban ellökött magától. Végül belefáradtam abba, hogy csak én küzdök a kapcsolatunkért, emiatt is kezdtem elhidegülni tőle, emiatt szakítottam. Rosszul érintette, de azt mondta megérti és sajnálja az egészet. Békében váltunk el, azóta nem beszéltünk. Ő azt hiszi már randizgatok mással, pedig ez nem így van, én még mindig szeretem Őt és nem tudok másra ránézni sem.
Azóta változott elég sok minden, és talán ő is tisztábban látja a helyzetet. Emiatt szeretném felkeresni, hogy tudjam ő hogy érez most, és ha még ő is szeret, akkor képesek leszünk-e átlendülni a régi problémákon.
Egy próbát megér, nincs veszíteni valód. Ha úgy érzed, hogy szeretnéd akkor keresd meg.
Viszont olyan nincs, hogy egy kapcsolatban csak az egyik fél a hibás, ezt még gondold végig.
Nem írtál vissza?
E szerint ő keresett?
Távolról de kicsit hasonló helyzetben vagyok egy 30 éves barátságban, pár éve nagyon durván és szerintem ok nélkül megsértett, azóta nem tartunk semmilyen kapcsolatot.
Most fejtegette, ő, hogy látta azt a helyzetet, azt hiszem megérthető.
Fene tudja.
Olyan sokat nem veszíthetsz, szóval inkább támogatom a dolgot.
Nem jók ezek a félbeszakadt dolgok, ha nem is lesz folytatás, de nem marad ez a bizonytalan "ellebegés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!