Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan szakitottatok igy év végére és miért?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 09:37
1/13 anonim válasza:
Jelen. Mert az apjának nem tetszett, hogy velem van és inkább odahúzott mint mellettem állt volna ki.
2/13 anonim válasza:
Jelen. Lelépett egy másik faszival még egy hónapja... Most itt vagyok a karifánál s nemtom mit csináljak az ajándékával...
3/13 Alessandro10 válasza:
Tedd el, jó lesz későbbre!
Nem lennék most a helyedben! Borzasztó érzés lehet amikor a szerelmed lelép... főleg ilyenkor.
De karácsony ide, vagy oda, minden esetben szörnyű lehet.
4/13 anonim válasza:
Nekem két ismerősöm szakított még a hét elején. Én meg ismerkedő fázisban vagyok, de eléggé bizonytalanságban érzem magam :/
5/13 anonim válasza:
Jelen. Pár napja. Nagyon rossz. Mindenben csak a hibát kereste. És az sincs kinek ki beszéljem magamból. Lerombolt önbizalom. Jó lenne ha valakinek el tudnám mesélni. Így úgy érzem tényleg miattam volt minden
6/13 anonim válasza:
Köszönöm kedves 3as!
Sajnos feljönnek ilyenkor a tavalyi, meg az azelőtti emlékek 😞
7/13 anonim válasza:
Nekem van barátom, de faszt se kaptam karácsonyra... Ez van olyan kellemetlen, mintha nem lenne barátom.
8/13 Alessandro10 válasza:
Még estig kaphatsz.. azt is.
Ne légy türelmetlen!
9/13 anonim válasza:
7-es, ha ez megnyugtat, mi egymásnak nem is ajándékozunk egyáltalán karácsonykor 🙂
10/13 anonim válasza:
8,9-es.
Mi ajándékozunk, csak "nem volt ideje" vásárolni nekem semmit...mondta majd januárban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!