Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolhatja még magát?
Figyelt kérdés
Párom két év után szakított velem. Nem hirtelen döntés volt, hanem alaposan átgondolta. Tudja, mennyire szeretem, de azt mondta, semmiképp nincs visszaút, ne reménykedjek. Látom, hogy ő is szenved, még ha nem is annyira, mint én. Volt már itt olyan, aki teljesen biztos volt benne, hogy soha többé nem akarja folytatni valakivel, az idő múlásával, a különköltözés után mégis meggondolta magát?
2020. dec. 30. 14:06
1/8 anonim válasza:
Hát ha átgondolta, végleges érszéről, akkor ne reménykedj. Megmondta. Tegyél magadnak egy szívességet és ezt fogadd el. Neki is nyilván nehéz, mert lezárult egy korszak. De nem azért szenved, mert bánja, ne keverd a kettőt.
2020. dec. 30. 14:11
2/8 anonim válasza:
Ha valóban alaposan átgondolta, akkor nem fogja később sem meggondolni magát. Nem szerelmes, nem szeret, max. kedvel. Ez meg nem elég egy hosszútávú kapcsolathoz. Próbálj tovább lépni. Idővel te is belátod majd, hogy jobb lesz így.
A szenvedése meg lehet attól is, hogyha te nem hagyod békén. Ezt nem tudom.
Én ha lezárom valakivel a kapcsolatot, akkor nàlam az végleges.
A későbbiekben történő meggondolás meg nem igazán biztató dolog. Nekem azt jelzi, hogy jobb híján beéri velem. Ettől azért több önbecsüléssel rendelkezem.
2020. dec. 30. 14:15
3/8 anonim válasza:
Racionalis dontest csak akkor lehet megvaltoztatni, ha az informaciok kozott egy olyan uj dolog jelent meg, ami pont az ellenkezojere forditana a korabbi dontest. Ha ilyen nincs, akkor nem lesz valtozas.
2020. dec. 30. 15:03
4/8 anonim válasza:
Ne reménykedj, csak meghosszabbítod saját magadnak a gyógyulást.
2020. dec. 30. 15:08
5/8 anonim válasza:
Nálunk volt ilyen. Szétmentünk az én kezdeményezésemre, majd szintén nekem köszönhetően újra összejöttünk, de bárcsak ne így lett volna. Most együtt vagyunk de év elején közölni fogom vele hogy ez így nem jó, mert különbözően képzelünk sokmindent. Szóval nem ajánlom nektek hogy újra jöjjetek össze. Nem hiába írják és mondják sok helyen hogy újramelegítve csak a káposzta jó. Közhely, de nagyon is igaz.
2020. dec. 30. 15:53
6/8 anonim válasza:
Ne reménykedj benne, tudom, akarsz még, de most inkább ezt gyászold el és tisztuljon ki, hogy majd idővel jöhessen más. A közös anyagi dolgokat (külön költözés stb.) pedig minél gyorsabban zárjátok le/oldjátok meg!
2020. dec. 30. 17:13
7/8 anonim válasza:
En voltam, aki hosszasan tepelodtem szakitas elott. A ferfi jo ember volt, de halogatos, tesze-tosza, lehetett latni, hogy szetcsuszni hagy mindent.
Rengeteget sirtam, fajt, hogy szakitanom kellett vele. Meg ketszer visszasirt az eletebe. De mivel pontosan ugyanugy ment minden, pl a soha nem erunk oda, mire elindulunk, a nap is lement... Szoval en harmadszor is szakitottam vele. Hianyzott az aranyos tarsasaga, sokminden, de az engem zavaro dolgok nem oldodtak meg.
Szerintem aki szakitast fontolt, az mar komolyan gondolta.
2021. jan. 17. 20:19
8/8 anonim válasza:
Én meg ismerek olyanokat, aki már 20 éve házasok egy ilyen újraösszejövést követően. Szóval nem törvényszerű..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!