Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól, hogy valaki a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy valaki a kapcsolat elején azt mondja, nem akar gyereket, se összeköltözni, még meggondolhatja magát, lehet egy komoly kapcsolat belőle?

Figyelt kérdés
Jól érzi magát velem, de gyereket, összeköltözést nem akar. Persze még én se, még korai. 30 éves amúgy, 3-4 hónapja vagyunk együtt. Voltatok így, hogy nem terveztetek nagyon komolyan és a mai napon belül családotok van?

2014. aug. 10. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem 30 évesen ez már nem fog változni. MEg még nem akartok gyereket? Hát mikor, 40en évesen ?
2014. aug. 10. 18:57
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Volt már aki megváltozott teljesen egy lány miatt.

Volt olyan barátom aki mindig mondta h gyereket soha az életben nem akar, így is volt ez 6 barátnőjénél, aztán a 7-nél. még is lett gyermek.

2014. aug. 10. 19:00
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok megint a naív... 28 éves vagyok, 30-32 éves koromig szeretnék. Azt mondta erre, az még messze van...
2014. aug. 10. 19:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
30 evesen mar nem fog valtozni, mellette nagyon kicsi az esely a rendes csaladra.
2014. aug. 10. 19:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezen idegesítem magam egész hétvégén,hogy ezt mondta, szét vet az ideg. Megmondtam neki, ha én csak szórakozni akarok, nem vele fogok, hanem majd váltogatom minden nap...az persze nem tetszett neki. Vagy rendes kapcsolat vagy szórakozás, de az nekem nem ez, hogy egy emberrel hónapokon keresztül. (nem vagyok az a partnerváltogatós tipus, ezt csak neki mondtam...) Kérdezzek rá még egyszer, hogyd döntse el? Mert én nem szeretném az időmet pazarolni ilyesmire...
2014. aug. 10. 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Megteheted, hogy megkérdezed de csak egy "talán" féle választ fogsz kapni.

A gyerekre még azt mondom, hogy lehet h tényleg nem akar majd és nem fog megváltozni, de az összeköltözés az még változhat.

2014. aug. 10. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt mondta neked, azzal pontosan azt jelezte, hogy addig még úgyis meggondolod magadat. Szerintem ez a kapcsolat halálra van ítélve. Időpocsékolás, ahogy mondod.
2014. aug. 10. 19:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Amikor én aludtam ott nála, mondta maradjak reggelig, szépen megreggeliztünk, hazakísért. Mostanában ő jön át, de ittaludni sose akar! Megmondtam neki, ez nekem így nem tetszik, megvolt amit akar, felveszi a gatyáját és megy... kb... Ha nem alszik itt, nem kell többet jönnie. Egyszer itt aludt hajnalig... Mert, hogy ő a testvérénél, meg sehol sem alszik ott. A kapcsolat elején nem akartam semmit se erőltetni, de nekem most már többre van szükségem, több időt együtt tölteni. Hozzáreszem,amúgy rendes, mindenben segít, lehet rá számítani.
2014. aug. 10. 19:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem édeskevés lenne egy komoly kapcsolathoz.

(#7 voltam)

2014. aug. 10. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a kérdés, hogy mit vársz 3-4 hónap után?

Mert ha 1-2 év után is ennyire ellenzi az más, de gyakorlatilag ez egy friss kapcsolat akkor is ha neked ketyeg a biológiai órád és igyekeznél már babázni. De te rajta vezeted ezt le, pedig szerintem ennyi idő után ne is várd hogy összeköltözésről meg gyerekről beszélgessen veled.

29L

2014. aug. 10. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!