Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi miért ijed meg attól a szótól, hogy komoly kapcsolat?
gondolom azért mert úgy érzik elveszítik a szabadságukat...viszont sokaknak inkább biztonságot jelent...hogy nem csak rövidtávra tervez a másik...nekem inkább pozitívum :)
21F
hopsz, várjál, asszem magam alá kuláztam.
én inkább nevetek rajta, vicces, ahogy az emberek a "komoly" kapcsolataikkal jönnek, aztán rá 2 hónapra meg már megy a savazás, hogy ez mekkora kurvÄ, meg, hogy amaz mekkora idióta disznó.
a komoly kapcsolaton mi mást lehet érteni?
nem laza kapcsolat, nem du-ás...
A férfiak nem, csak a lélekben és észben még nem felnőtt fiúk. Egyébként nőben is előfordul az ilyen, nekem legutóbb egy 29 éves "érett" nő tojt be attól, hogy komolyra fordul a dolog, inkább elhéderezik szingliként mert félti a szabadságát, de közben meg azon sír a szája, hogy gyereket szeretne, nem tudja mit akar, egyszer így gondolja, másnap már máshogy.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!