Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék most?
Figyelt kérdés
A mi történetünk elég bonyolult. Lassan 14 éve vagyunk együtt, 15 éves voltam mikor összejöttünk. Rengeteg rossz és rengeteg jó volt a kapcsolatunkban, de régóta kitartunk egymást mellett. Ő egészen jó irányba változott, nem lenne okom ezt érezni, mégis ezt érzem, hogy nem szeretnék vele lenni, már nem ugyanaz. A sok rossz dolgot sem tudom elengedni a távoli múltból, lehet ez abnormális, de még mindig vissza köszön a viselkedésemben és lelkiekben. Eldöntöttem, hogy pszichológushoz fogok menni. Úgy érzem változás kell. Viszont mikor ránézek összecsavarodik a szívem, hogy hagyhatnám magára? Mit tegyek? Hogyan tegyem ezt hosszú évek után? Sok mindent köszönhetek neki, hálátlannak érzem magam. Nem tudom mit tegyek, hogy tegyem, csak azt érzem beleőrülök ebbe és bántani sem szeretném.2020. dec. 25. 15:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem kidobott pénz itt a pszichológus. A fél életed vele élted le, ezallatt annyi mindenben változtatok, simán lehet, hogy már egyszerűen nem passzoltok amiett. Ezért ne hibáztasd magad, mert tök normális érzéseid vannak. Nem a 15 éves kislány vagy már, nem akarod már ugyanazt, ez 99,9%.
2/4 anonim válasza:
Ha olyasmiben változott meg és olyan mértékben, amit ezen túl már nem tudsz elviselni, akkor beszéljétek meg. Én inkább magamon próbálnék javítani, de beszéljétek meg, hogy ő is úgy látje-e hogy számodra negatív irányban változott. A szakítás lehetőségét csak a legutolsó esetben említsd, mert ha mégis együtt maradtok - ez az említés örök seb lesz a lelkén. Cselekedj átgondoltan, de határozottan. Ennyi év (szűk 14 év) együtt, ez nem 14 nap udvarlás!
3/4 anonim válasza:
Noha az ember szereti rendíthetetlen kősziklának hinni magát, valójában folyamatosan változik. Naponta új ingerek, behatások érik, és formálják a gondolkodását, lelkivilágát, értékrendjét. Amikor két embert másmilyen ingerek érnek, természetes, hogy a változás iránya is különböző lesz, ez pedig óhatatlanul eltávolodáshoz vezet. Ezért nem a teleont kell buzerálni, amikor együtt vagytok, hanem odafigyelni a másikra, és ápolni a kapcsolatot.
Ez a kapcsolat elúszott, vedd tanulópénznek.
4/4 anonim válasza:
Nem értek egyet a 3. válaszoló utolsó mondatával, de az ezt megelőző mondataival nagyon is. A döntés a kérdezőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!