Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férfiak miért tudnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért tudnak olyan könnyen továbblépni?

Figyelt kérdés
Azt mondják szerelmesek és úgy is viselkednek. Szakítanak velük, megrázzák magukat és 1 hét múlva már mással vannak együtt és mást szeretnek. Én is ilyen érzéketlen akarok lenni.
2020. dec. 25. 01:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
22%

Realitás érzék + túlélési ösztön.

A selejt az kesereg, piálni kezd, megöli magát.

A normális meg vált, mint amikor tönkremegy a kocsi. Veszek másikat...ha megtehetem jobbat, ha nem, akkor valami fost, hogy legalább haladjak, és ne egy helyben várjam a buszt.

2020. dec. 25. 10:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az a kérdés,amit a kérdező feltett,hanem az is,miért nem izgatja őket látszólag az sem, ha rosszabb kapcsolatra,kevésbé hozzájuk való csajra váltják le az előzőt. Ezt is tapasztaltam már rajtuk párszor. Sőt,simán levannak úgy is, hogy álmodoznak valakiről, közben meg 3 másikkal is van párkapcsolatuk - egymás után , nem egyszerre persze (egy fiúismerősömmel ez volt). Nem hatja meg őket, a csajok ugyanezekben a szitukban kiugranának az ablakból.
2020. dec. 25. 10:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, az esetek nagy részében ezek csak búfelejtő kapcsolatok, vagy szimplán kapcsolatfüggő emberek. Az érzéketlenség nem az exre irányul, hanem szerencsétlen következő nőre. Hidd el, aki hosszú ideig együtt van valakivel, az nem felejti el őt egy hét alatt. A következő van beetetve. Ez nem erény, vagy szupererő. Lehet, hogy mi nők vagyunk "szánalmasak", hogy hónapokig vergődünk valaki után. Viszont ez az erősség jele, hogy nincs szükségünk másra, egyedül képesek vagyunk harcolni a negatív érzelmeink és a "magány" ellen. Az, hogy valaki rögtön mással van, legyen az férfi vagy nő, az a gyengeség jele. Egy pillanatot nem tud egyedül lenni, szembenézni önmagával, tanulságokat levonni higgadtan és lenyugodva az előző kapcsolatából.

Én egy hónapja szakítottam kb az exemmel, és igen, pár nap múlva már össze is jött az utódommal. Valahol nyilván fáj, de amúgy meg tisztában vagyok azzal is, hogy nem töltött volna velem 7 évet, ha csak egy lettem volna a sok közül. Meg egyébként, azóta is fel-fel keres engem, ahhoz képest, őt mennyire nem érdeklem már. Én nem keresem őt, pedig nincs senkim. Neki meg épp k*rva boldognak kellene lennie az új nője mellett, nem nekem írogatni. Úgyhogy erről ennyit, ennyit érnek ezek az éles váltásos kapcsolatok.

Egyébként nekem is lenne jelentkező, én is lehetnék "érzéketlen" és jöhetnék össze egyből mással. Valljuk be, nem olyan nehéz valakivel összefeküdni meg szórakozgatni, ha van hozzá gusztusod. Ezek az emberek magukat minősítik ezzel, hogy beérik akárkivel, csak ne legyenek egyedül. Én inkább hagyok elegendő időt magamnak a gyógyuláshoz, majd akkor nyitok valaki felé, ha már nem csak azért lesz rá szükségem, hogy ne legyek egyedül, hanem mert valóban az adott személlyel szeretnék lenni, és a boldogságomat akarom vele megosztani, nem az elfojtott bánatom enyhíteni.

2020. dec. 25. 10:55
 24/27 anonim ***** válasza:
91%
21: Inkább az érzéketlen tahó. Egy ember nem egy fogyasztasi cikk, akibol vesz egy masikat... En inkabb teged neveznelek selejtnek ezzel a gondolkozással..
2020. dec. 25. 12:02
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

24.-nek.

Akkor mi a megoldás? Igyak? Kössem fel magam? Járjak a nyakára, mint valami csicska, és könyörögjek? Mondjam el neki, hogy nem érdekel, hogy a Béla az arcára élvezett, nekem akkor is kell?

2020. dec. 25. 12:11
 26/27 anonim ***** válasza:
94%
Akkor érd be egy fossal, csak azért hogy legyen... Sok ertelme.. akkor inkabb megyek busszal..
2020. dec. 25. 12:50
 27/27 anonim ***** válasza:
29%
Az teljesen rendben van ha valaki fájdalmat érez szakítás után. Az is ha ez eltart pár hónapig. De ha valaki évekig kesereg egy ember után (aki az esetek 90 százalékában meg se érdemli) az szánalmas és beteges.
2020. dec. 25. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!