Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne továbblépni?
Tudom, hogy sokan vannak és lesznek hasonló helyzetben, de frissen szakított velem a párom két és fél év után.
A bezártság alatt kezdtek rosszabbra fordulni a dolgok, sokkal feszültebbek voltunk mindketten. Kérte tőlem, hogy legyek nyugodtabb mert nem szeret veszekedni, viszont elejtett egy hónap után egy olyan mondatot hogy másokkal akar csak úgy lenni és lefeküdni velük.
Tudom, hogy hibáztam de ezután képtelen voltam nyugodtan kezelni sok helyzetet és bántott ha megláttam más nőkkel chatelni, de mindig azt mondta csak túlreagálok mindent. Azt hittem szeret, viszont egyik pillanatról a másikra összecuccolt és elment. Telefonon hívott egy hét után, és azt mondta nem akar dolgozni a kapcsolatunkon meg nem szeret veszekedni és mindkettőnknek jobb így. Valamint azt is mondta, hogz nem érti miért voltunk eddig együtt hiszen különbözünk és az is megint előkerült, hogy más nőkkel akar lenni.
Pár barátomat megkérdeztem, szerintük a többi indok csak kerítés és valójában az a fő indok hogy másokkal akar lenni. Ő viszont mást mondott nekem és rettenetesen hibáztatom magam. Tudom, hogy túl kéne ezen lennem, de csak arra tudok gondolni hogy én vagyok az aki elüldözte.
Mit tegyek..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!