Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz továbblépnem ha tudom,hogy megcsalt?
7 évig voltunk együtt. Klasszikus se veled se nélküled kapcsolat volt. Kb 200x szakítottunk már, de pár nap/hét alatt mindig kibékültünk. Rengeteg nő ügye volt, mára már egyáltalán nem hittem el neki semmit. Bizonyítékokat találtam, hogy van valakije, de képtelen bevallani,és most érzem hogy már biztosan nem akarom látni soha többet.Viszont így is nagyon szenvedek... tudom ,hogy kutyául bánt velem, szanaszét csalt a 7 évünk alatt. Minimálisan megkönnyebbült a lelkem, mert tudom hogy nem ver át soha többet ez az ember, mégis sok a szép emlék, amitől összeszorul a gyomrom és szenvedek nagyon. Örlődöm, és valószínű hogy majd hetek múltán ismét meg fog keresni, mindig is ez volt...
Nagyon hálás lennék bármiféle tanácsnak ami segíthet az ügyön.
Tiltsd le a számát, messengeren, mindenhol. Így már nem fog megkeresni. A régi képeket, üzeneteket ne nézegessed.
Elcsesztél hét éved egy ilyen kapcsolatra, ideje magasabban értékelni magadat.
Elsőként minden kapcsolat megszakítása. Tiltsd le messengeres, facebook-on, tiltsd le a telefonszámát, ha kell cserélj számot.
Tudom, hogy nehéz, de szerencsére már magad is beláttad, hogy ez így nem mehet tovább. Tudatosítsd magadban, hogy pár hónapig még sz.r lesz, de el fog múlni! Garantáltan el fog múlni a rossz érzésed és a szomorúságod!
Szóval ne akarj rögtön túlleni rajta, engedd meg magadnak a szomorúságot, gyászold el a kapcsolatot!
Mondogasd magadnak, hogy amit érzel (a feltörő emlékek, szeretet, vágyódás a régi szép dolgok után, stb) az nem igazi szerelem, szeretet, csak HORMON! Olvass utána, hogy fiziológialag hogy mennek a dolgok a szervezetben!
De a legfontosabb: minden kapcsolatot megszakítani.
33N
köszönöm szépen, már ettől is jobb kicsit, hogy írtok.
Tudom, hogy én is hibás vagyok ebben ,hogy ez idáig fajult...
Sajnos volt már rá példa, hogy letilottam mindenhonnan, akkor elkezdett emailekkel bombázni (mert ott nem tudom letiltani), terrorban tart folyamatosan.
Nyilván ezekkel az érzésekkel amik folyton bennem vannak nap mint nap, azt várom hogy keressen, érezzem hogy mégse elég jó neki az a másik nő... borzalmas ez az egész
Az e-mail címedet is változasd meg. Ne keress magadnak ilyen kifogásokat, hogy az e-mail címét nem tudod letiltani. A mai világban meg lehet oldani nagyon könnyen, hogy csinálsz egy új e-mail címet magadnak.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!