Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő míg megszűnik a hiány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő míg megszűnik a hiány?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy egy ilyet nem lehet behatárolni,de hátha valakinek van hasonló tapasztalata.Egy másfél éves kapcsolatnak vetett véget a párom,mikor én a legszerelmesebb voltam...eszméletlenül fáj még így 2 hónap után is,az első hónapban még beszélgettünk,érdeklődött irántam,de úgy döntöttem a saját érdekemben,hogy ignorálnom kell.Eszméletlenül hiányzik,de tudom,hogy ő már tovább lépett és már nyit mások felé,ezért nem szeretném vele felvenni újra a kapcsolatot,mert nem akarom zaklatni.Volt valakinek ilyen “élménye”? Mennyi idő volt feldolgozni a fájdalmat?

20/L

2020. ápr. 23. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hiába szakítottál 2 hónapja, ha 1 hónapig még írt. Effektíve 1 hónapja mentetek szét. Ha azóta olvasgatsz régi üzeneteket, nézel közös képeket, gondolkozol a dolgon, akkor még el sem kezdted a gyógyulást.

Attól kezdve, hogy teljesen kizárod a mindennapjaidból, pár hónap kell, amíg teljesen rendbejössz.

2020. ápr. 23. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ez teljes mértékben emberfüggő, kapcsolatfüggő, stb...

Volt egy 6 éves kapcsolatom, amin egy hónap alatt túlléptem. Volt egy egyéjszakásom amin évek alatt sem.

2020. ápr. 23. 11:32
 3/8 anonim válasza:
100%
Sajnos ezt nagyon nehéz megmondani. Nekem pl 33 évesen jött ba a nagy szerelem az életembe, de aztán vége lett. Fél évig tartott csak - de jó erős 2 évig szenvedtem utána. Annyira magam alatt voltam hogy az első évben több alkalommal voltak kísérleteim is az életem befejezéséhez.. Mondjuk nekem azért volt nehéz elengedni Őt, mert tudom hogy valószínűleg soha nem lesz többé kapcsolat az életembe. Az biztos hogy nagyon húzós, és kilátástalan tud lenni. Nekem pl a meditáció használt hogy jobban leválasztódjak az állandó ilyen gondolataimról...
2020. ápr. 23. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azon is múlik, mennyire élsz bezárkózva, introvertáltan. Ha nem ismersz meg soha új arcokat, akkor akár 10 évig is eltarthat. Ha kimozdulsz a 4 fal közül és éled az életed, akkor egész biztosan hamarabb rácsodálkozol egy újabb vonzó egyedre. Mivel én introvertált vagyok, fogalmam sincs, egy extrovertált mennyi idő alatt lép túl egy tényleg nagy szerelmen.
2020. ápr. 25. 01:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tüntess el körülötted minden nyomot,ami rá emlékeztet, különben fel-feltörnek a régi kellemes emlékek.
2020. ápr. 25. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan szerelem ami soha nem mulik el! De sokkal konyebb lesz a szived, ha eltelik egy kis ido.

Van amikor par honap utan mar teljesen jol erezheted magad!

De az biztos hogy a fajdalom nem tart orokke!

Nekem 6 eve nem mult el a vagy, hogy vele legyek!

Sokat szamit miert szakitott!(nalunk a tavolsag...16000km)

Folyton valamiert rairtam, megvaltoztattam a chat szinet, vagy csak megkerdeztem hogy van...

Az egyetlen ami segitett, az volt, hogy elkezdtem ra haragudni, a vegen gyulolni akartam es igy konyebb volt.

Egy honap utan mar nem minden percben ragondoltam!

Kitartast!!

Irj ram ha beszelgetnel rola!

Ilyenkor sokat segit ha elmeseled!

40N

2020. ápr. 25. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobban vagy mar?

Hogy viseled?

2020. ápr. 29. 14:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2020. ápr. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!