Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik egy év után is az exem?
Már lassan egy éve, hogy új kapcsolatom van, de néha ha az exemre gondolok nagyon hiányzik.
Összeszorul a szívem, ha valami rá emlékeztet. (Sorozatok, amit együtt néztünk, helyek, ahol együtt voltunk stb...)
Sokat álmodtam is vele, ami elégge nyomasztott.
Végére kifejezetten toxikus lett a kapcsolatunk, de valamiért még mindig ragaszkodom a régi szép időkhöz vele és úgy érzem, hogy összetartozunk.
Nem merek neki írni, nem akarom magamat sem őt kínos helyzetbe hozni.
Kiváncsi vagyok mit gondoltok, illetve ha valaki volt hasonló helyzetben, mint én, akkor hogy alakult.
Köszönöm a válaszokat.😊
Lelkitárs,
szexpartner,
ebből a kettőből valamelyikben, esetleg mindkettőben jobb volt az ex, ezért hiányzik.
Mert már rég szexeltél egy jót.
Röhejesen hangzik de igaz
Van, akinek évekig hiányzik.
Nekem is van olyan exem, aki néhány esetben hiányzik, vagy legalábbis az a szitu, az a helyzet, a szex, vagy valami, de ez azt jelenti, hogy a jelenlegi kapcsolattal nem stimmel valami. Akkor is ez van, ha még nem vagy túl az előzőn és úgy lesz másik párod, ez is tipikus eset.
Nálam úgy oldódott meg, hogy tudatosult, jelenleg a mostani páromra kell koncentrálni és az előző párommal nem lennék együtt már sosem, hiába voltak szép pillanatok.
"Nem merek neki írni, nem akarom magamat sem őt kínos helyzetbe hozni."
Na ja. Akkor ne merj, Itt eldöntötted a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!