Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy birtokló ember képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy birtokló ember képes megvàltozni? Hiànyzik az exem

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hete szakítottam a párommal,mert felismertem,hogy a kis hibáknak vélt tulajdonságai valójàban mennyire súlyosak.

Pl. -megpróbált a szüleim ellen hangolni

-Húzta a száját ha a barátnőmmel találkoztam heti 3 órát(, olyanokat vágott a fejemhez , hogy "akkor legyél vele ha ő fontosabb"

-egyszer elmentem egy buliba és utána napokig nem szólt hozzám, messengeren se

Birtokolni akart tulajdonképpen mint egy tárgyat ,azt mondta hogy az "övé vagyok",emiatt hirtelen nagyon szakítottam vele és bűntudatot érzek amiért nem próbáltam még vele újra,nem adtam neki esélyt se a változásra..Talán nekem is erélyesebben kellett volna fellépnek a kaocsolatban.Szerinte csak 1 óra kellett volna hogy rendezzük a problémát...(Bár ehhez hozzátartozik hogy én sose mondhattam rá semmi rosszat,mert fogta magát és befordult a fal felé és én esedeztem a kegyeiért hogy bocsásson meg)

De sajnos mindentől függetlenül még mindig szeretem és hiányzik,egész nap ő jár az eszembe.És bánt a bűntudat hogy nem adtam esélyt magunknak.

Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben?Ha visszamennék hozzá lenne esély rà,hogy megváltozzon?Lenne értelme még újrakezdeni?

Köszönöm 17/l

2020. jan. 19. 13:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
1,5 évet voltunk együtt
2020. jan. 19. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Keress FÉRFI társat, ne egy ilyen puffogó majmot akarj visszaszerezni.

Ezek szokták verni a csajukat!

2020. jan. 19. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog megváltozni.
2020. jan. 19. 14:03
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
A tini párkapcsolatokba kellett volna írni.
2020. jan. 19. 14:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen bűntudatod, semmi okod rá! Esélyt csak annak tudsz adni aki meg AKAR változni. Ő másfél év alatt nem akart. Miért akarna később? Főleg gondolj bele ha önként visszakúszol hozzá, akkor csak még jobban megerősödik hogy semmi baj nincs vele, és csak még birtoklóbb lesz.

Tedd fel magadnak a kérdést, tényleg arra van szükséged, hogy a szüleid ellen hangoljanak, tárgyként kezeljenek, lelkileg zsaroljanak 17 évesen? Nem szeretnél inkább egy olyan kapcsolatot ahol a párod kedveli a szüleid, támogat téged és örül ha jól érzed magad?

Tudom hogy nagyon nehéz ez a két hét fiatalon, másfél év után, de most csak azért hiányzik mert megszoktad, mert gyászolsz, magadat vádolod gondolom első kapcsolat volt. Ilyenkor természezes hpgy hiányzik aki a mindennapjaink része volt, az intimitás, beszélgetések, szeretlkezés.

Ne tegyél semmit, éld át ezeket az érzéseket és meglátod, pár hét múlva eszedben se lesz visszamenni hozzá.

2020. jan. 19. 14:12
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#4 Idősebb vagyok egyébként pár évvel kiírt kornál,csak nem akartam hogy rám ismerjen (Na mindegy,ez már részlet kérdése)

2020. jan. 19. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyen birkákat, akik megakarnak bocsájtani a hőn szeretett uralkodójuknak :D Itt nem neked kell elgondolkodni, hanem neki és megannyi kiírt kérdésnél. Annyira buta emberek vannak, hogy nem látnak a rózsaszín, akarom mondani a szürke ködbe amiben vannak!
2020. jan. 19. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A birtoklási vágy mögött mélylélektani eredetű félelmek, bizonytalan kötődésminták vannak. Ezek még pszichológus segítségével is csak nehezen alakíthatók át. Ne is reménykedj, magától nem fog megváltozni, ez annyira mélyen gyökeredző lelki mechanizmus a részéről, amelyet még akarattal elfojtani sem tud.

A helyedben inkább keresnék egy normális srácot, akivel nincs ilyen gond. A valódi szeretet nem a kisajátításról szól, s nem is arról, hogy a másik megad-e mindent, amit akarunk tőle. Az afféle "szeretet", ahogy az exed viszonyul hozzád, inkább hasonlít az egoista vágyak kielégítéséhez, amelyben puszta eszköz vagy. Nem az érdekli, hogy te jól érzed-e magad, hanem hogy bármikor és kizárólagosan az ő rendelkezésére állj, mint egy szolga.

2020. jan. 19. 14:20
 9/12 A kérdező kommentje:

#5 igazad van,nem hiszem hogy akarna változtatni,hiszen kinevezett hogy ilyen apróságok miatt szakítok vele és hogy biztos nem is szerettem igazán...

Nyilván nem ilyen kapcsolatban szeretnék élni,ahol a szüleimmel is csak a konfliktus van folyton ....

Csak egyelőre ő az első kapcsolatom és úgy érzem hogy elvesztettem a biztos pontot az életemben akire vágytam és szeretem

2020. jan. 19. 14:23
 10/12 A kérdező kommentje:

*kinevetett

#8 Sajnos kezdek rájönni hogy egy komoly pszichés problémákkal küzdő férfival voltam együtt,csak fáj ez felismerés okozta csalódás

2020. jan. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!