Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy birtokló ember képes megvàltozni? Hiànyzik az exem
Sziasztok!
2 hete szakítottam a párommal,mert felismertem,hogy a kis hibáknak vélt tulajdonságai valójàban mennyire súlyosak.
Pl. -megpróbált a szüleim ellen hangolni
-Húzta a száját ha a barátnőmmel találkoztam heti 3 órát(, olyanokat vágott a fejemhez , hogy "akkor legyél vele ha ő fontosabb"
-egyszer elmentem egy buliba és utána napokig nem szólt hozzám, messengeren se
Birtokolni akart tulajdonképpen mint egy tárgyat ,azt mondta hogy az "övé vagyok",emiatt hirtelen nagyon szakítottam vele és bűntudatot érzek amiért nem próbáltam még vele újra,nem adtam neki esélyt se a változásra..Talán nekem is erélyesebben kellett volna fellépnek a kaocsolatban.Szerinte csak 1 óra kellett volna hogy rendezzük a problémát...(Bár ehhez hozzátartozik hogy én sose mondhattam rá semmi rosszat,mert fogta magát és befordult a fal felé és én esedeztem a kegyeiért hogy bocsásson meg)
De sajnos mindentől függetlenül még mindig szeretem és hiányzik,egész nap ő jár az eszembe.És bánt a bűntudat hogy nem adtam esélyt magunknak.
Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben?Ha visszamennék hozzá lenne esély rà,hogy megváltozzon?Lenne értelme még újrakezdeni?
Köszönöm 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!