Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért hiányzik egy év után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik egy év után is az exem?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve, hogy új kapcsolatom van, de néha ha az exemre gondolok nagyon hiányzik.

Összeszorul a szívem, ha valami rá emlékeztet. (Sorozatok, amit együtt néztünk, helyek, ahol együtt voltunk stb...)

Sokat álmodtam is vele, ami elégge nyomasztott.

Végére kifejezetten toxikus lett a kapcsolatunk, de valamiért még mindig ragaszkodom a régi szép időkhöz vele és úgy érzem, hogy összetartozunk.

Nem merek neki írni, nem akarom magamat sem őt kínos helyzetbe hozni.

Kiváncsi vagyok mit gondoltok, illetve ha valaki volt hasonló helyzetben, mint én, akkor hogy alakult.

Köszönöm a válaszokat.😊

2020. márc. 20. 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Én is voltam így külön váltunk a párommal és később lett egy másik. De sajnos mai napig eszembe jut akár egy gesztusról vagy egy mondatról mind ha ő tette volna.
2020. márc. 24. 05:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon hasonló cipőben járok. Te hogy vagy így újabb 1 év elteltével?
2021. márc. 9. 23:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Szia! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden szipiszupi, de az tény hogy -ahogy többen is említették- hogy az idő segít.😊

Fokozatosan csökkentek a ‘rossz’ napok, amikor sokat rágódtam a dolgokon, hogy mit kellet volna máshogy.

És talán megtanultam elfogadni azt, hogy semmi baj nincs azzal, ha egy boldog időszakra az életemből szeretettel gondolok és sosem lesz közömbös.

A logikus énem mindig is tudta, hogy miután ő nagyon megváltozott, az az embert akit szerettem, egyszerűen nem létezett tovább, csak nagyon nehéz volt elfogadnom.

Nagyon sajnálom, hogy hasonló cipőben vagy, én senkinek nem kívánom ezt az érzést. Remélem jól vagy azért, írj nyugodtan, ha tudok segíteni bármiben!😊

2021. márc. 22. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia :)

Gondolatebreszto amit leirtal,

Azota tortent valtozas az erzeseidben? :)

Nekem most lesz egy eve hogy szakitottunk exemmel, de a jelenlegi parom mellett sokat gondolok ra..pedig tobb mint 10 honapja vagyunk egyutt.

2021. dec. 19. 20:58
 15/17 anonim válasza:
100%
Évek óta hiányzik nekem is .. de én rontottam el gyerekes volt a viselkedésem …azóta családom van de még mindig fáj ha rá gondolok .. és bár tudom hogy ha lehetne sem kezdeném már vele újra .. de azért jó lenne vele beszélgetni mert jó lelki társ volt :) de hát szóba sem áll velem szóval ideje tovább lépnem és így 2 év elteltével te hogy érzed magad?
2022. aug. 22. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vagyok a 12-es. Kozel 3 ev telt el, de meg mindig nem telik el nap, hogy ne lenne rossz erzesem a tortentek miatt. Ti hogy vagytok?
2023. jan. 26. 19:20
 17/17 anonim válasza:
Azért forditott helyzetben se jó lenni néha ugy érzem h a páromnak hiányzik az exe
2024. jan. 2. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!