Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni az exemen? 20éves lány vagyok
Először is, ő szakított vagy te? Mert utóbbi esetben biztos megvolt rá az okod így azon felesleges rágódni.
Fogd magad, ülj le és gondold át a kapcsolatot töviről hegyire egyszer normálisan és kicsit ereszd el magad, ha úgy tetszik sírj egy kicsit.
Ezután kövi naptól pedig ne gondolj erre. Keress valamit ami leköt. Tanulj nyelvet, olvass, vagy nézz filmet tökmindegy nézz macskás videókat a lényeg, hogy lekösd magad. Az előny ha társasággal csinálsz valamit.
Innentől már csak idő kérdése.
Megbeszélni megbeszélheted ismerőssel "lelkizhetsz", vagy ha úgy könnyebb kiírhatod magadból akár ide akár privátba. Én még ma vagyok itt így ezt ma tudom felajánlani, más még holnap is ha úgy van.
Minden esetre sok sikert a túllépéshez.
Ebben az esetben egyszerűbb a dolog.
Te szakítottál, gondold át miért. Biztos nem úgy keltél fel, hogy na legyen vége. Végiggondolod mi is volt az ok és kész. Nem csak a szépre meg a jóra kell emlékezni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!