Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férfiak miért tudnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért tudnak olyan könnyen továbblépni?

Figyelt kérdés
Azt mondják szerelmesek és úgy is viselkednek. Szakítanak velük, megrázzák magukat és 1 hét múlva már mással vannak együtt és mást szeretnek. Én is ilyen érzéketlen akarok lenni.
2020. dec. 25. 01:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%

Ez általánosítás.. persze van amikor könnyebb és van amikor nagyon nehéz továbblépni. Ez attól is függ, hogy mennyire kötődtél.

Nekem egyszer több, mint egy évembe telt kiheverni egy két hónapos szerelmet.

2020. dec. 25. 01:05
 2/27 anonim ***** válasza:
78%

kétszer voltam szerelmes.

mindkét alkalommal négy évembe telt kiheverni és tovább lépni.

Egyszer 15 évesen és 19 éves koromig szerelmes voltam. Gyakorlatilag az egész gimnáziumom alatt abba a lányba voltam bele zúgva. és egyetemre tudtam tovább lépni.

és 19-20 évesen lettem újra szerelmes... igazából azmiatt tudtam kilépni az előzőből.

És most 24 évesen azt hiszem megtaláltam a feleségem és lassan beleszeretek. Az előzőt pedig már teljesen kiheverem. Most már talán tényleg.

24F

Ennyit arról, hogy a Férfiak azok aztán gyorsan tovább lépnek.

Ha tényleg szerelmes vagyok, akkor az nem két pillantás, hogy tovább lépjek. Sajnos... vagy szerencsére?

2020. dec. 25. 01:21
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Azok nem is szerették igazán....
2020. dec. 25. 01:54
 4/27 anonim ***** válasza:
12%
Jaj, itt mindenki nyomatja az érzelgős szűzlibáz, bezzeg ha a török kamionosok túrós faxát kell szopogatni 5 ezerért akkor már nem vagytok ennyire érzelgősek lányok.XD
2020. dec. 25. 01:55
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Én fél éve szomorkodok, álmodok az exemről, és tömöm tele a szakítás kategóriát. Úgyhogy rohadtul nem igaz...
2020. dec. 25. 02:04
 6/27 anonim ***** válasza:
96%
Az nem volt igaz szerelem,vagy így próbálnak el felejteni.
2020. dec. 25. 02:05
 7/27 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

4-es... Hallgatni arany. A tapasz pedig ezüst. :D És az általánosítás eléggé defektes dolog.

Kérdező: Attól, hogy nem feltétlenül mutatjuk, még mi is elég moslékul tudjuk magunkat érezni. Főleg, mert azért "csak kialakul" egy kötődés. A legtöbbünk nem mutatja.

Plusz, jópáran elkövetjük azt a hibát, hogy szakítás után szinte azonnal megyünk a következőhöz, nem adunk magunknak időt helyretenni a dolgokat, illetve időt továbblépni. Ez kapitális hiba: Minden ember egyedi. Nem fogunk még egy ugyanolyat találni, mint az előző. Kár is vagy őt keresni egy hirtelen jött kapcsolatban, vagy búfelejtőnek becsajozni.

2020. dec. 25. 02:10
 8/27 anonim ***** válasza:
76%
4# Egyik ismerősöm így esett teherbe, szegénynek maga kell nevelni a gyermeket.
2020. dec. 25. 02:18
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanezt tapasztalom, kérdező, bár többen mondják neked ,hogy nem igy van, de , én is ezt látom .Tizesével látom a fiúkat a környezetemben, hogy mint ha mi se történt volna ,akárki után tudnak találni mást pillanatok alatt, a csajok meg évekig egyedül vannak, gyötődnek, tépelődk, kénytelenek együtt élni a tudattal, hogy mássla látják az exet, mgtudják, milyen féltékenykedni, mérgezni magukat. a férfiak tönkreteszik a nőket.
2020. dec. 25. 04:40
 10/27 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes akkor csak én futok bele mindig olyan pasikba akikről egy két randi után kiderül hogy még mindig az exe után kesereg....
2020. dec. 25. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!