Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért tudnak olyan könnyen továbblépni?
Mert mi el tudjuk választani a szexet az érzelmektől, amit ti nők többnyire képtelenek vagytok megérteni. Nekem egy lány van, akit nem tudok elfelejteni lassan 5 éve, pedig csak 1 hónapig ismertük egymást, volt kb 6-8 találkozónk és az alatt néhány szex. Lehetett volna több is, de még béna voltam, elszúrtam. Heti többször eszembe jut a mai napig és ő az egyetlen nő akiről képek vannak lementve a laptopomra. Kívül-belül annyira az esetem volt és passzoltunk egymáshoz.
Persze azóta voltak barátnőim, alkalmijaim. Attól még kanos vagyok, áll a farkam és szeretném berakni egy nő hüvelyébe. De ez független az érzelmeimtől.
Kérdésre tl;dr ez volt a reakcióm:
Szokásos szlogenemet itt is eldurrantom: személyiség kérdése.
Én is a mélyebb érzelmekkel operáló emberek táborába sorolom magamat. Szóval nem, nagyon nem! Nálam pont fordítva működnek a dolgok. Nekem azért kellett (és kell is még tanulnom) sokat önfejlesztenem, mert borzasztóan bele tudtam merülni a dolgokba, már-már szó szerinti egészségtelen szinten. (Brutális fogyás vagy kóros zabálhatnék stb.)
Talán 2 napja egy másik posztban pont azt mondta egy csaj, hogy a férfiak mennyire szánalmasak, mert évekig sírnak egy nő után, míg a csajok könnyen tovább lépnek.
Akkor most melyik az igazság? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!