Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnék kilépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kilépni egy nagyon toxic kapcsolatból?

Figyelt kérdés
A barátommal 2,5 év után még tavaly karácsony környékén szakítottunk, és akkor még vissza akart szerezni. De én nem akartam, rengeteget hazudott, bántott fizikailag, szidott mindig, tehát nagyon elegem volt belőle. Azután áprilisban már rettenetesen elkezdett hiányozni, így találkoztunk, majd 1-2 napos járás után kidobott, és közölte, hogy ő nem akar még sem kapcsolatot. Barátaival kivettek egy házat, egész nyarat velük töltötte, buliztak, és egy másik csajjal is elkezdett ismerkedni, aki szintén mindig jelen volt a bérelt házban. Illetve a csajjal jó párszor elmentek kávézni. Én teljesen összetörtem, heteken át sírtam, depressziós lettem, hogy már ennyire elfelejtett engem, és egyáltalán nem akart velem semmilyen kapcsolatot tartani. Féltékeny voltam. Ezért én is pótoltam a hiányom egy másik fiúval, akivel mindössze 2 hónapot voltam együtt. Buliztam néhányszor, megpróbáltam a barátnőimre koncentrálni, de hiányzott az exem, egyre jobban feltörtek az emlékek. Ezért novemberben még is csak ráírtam, és találkoztunk is aznap. Megbeszéltük az év eddigi történéseit, és abban maradtunk, hogy nála lehetek akármikor csak akarok, de nem járunk. Az-az nem randizunk, és nem visz engem a barátai társaságába. Egy ideig működött is ez az egész, mert láttam rajta, hogy örül, hogy újra itt vagyok neki, én főleg örültem, hogy a sok hónapos depizés után ismét láthatom őt, és érdeklem őt. De rájöttem, hogy örökre el kéne őt felejtenem. Mostanában, amikor nála vagyok, sokszor felhozza a nyári barátomat, hogy mekkora büdös k---a vagyok. Minden nap valami pici dolgon felidegesíti magát, és szid, hogy idiót@ vagyok, nyomorék, buta stb, tiszteletlenül beszél velem, azt mondja nem tudok viselkedni, és nem veszem észre magam. Flegmán beszél velem, leordibál, és olyan vagyok neki, mint egy papucs. Nem dolgozik 20 éves létére, hanem egész nap gépezik, én pedig minden kérésére ugrálok. Pl hogy hozz vizet, főzz kávét, menj boltba, csinálj vacsorát.. És ha azt mondom, hogy csináljon már valamit ő is, na akkor pedig a torkomnak ugrik, hogy milyen haszontalan vagyok. És mivel nem is dolgozik, mindig az anyjától kér pénzt cigire, és energiaitalra (neki ez a napi szükséglete), viszont az anyukája sem akar adni neki mindig, ezért rajtam kunyerál. Jó párszor már ezalatt a 2 hónap alatt kisegítettem, viszont egyszer már elegem volt abból, hogy majdnem mindennap fizessem az energiaitalát (én sem dolgozok, egyetemista vagyok, saját összespórolt zsebpénzem költöm, de neki még olyan sincs), és ezért azt mondtam neki, hogy sajnálom, de nem vehetek minden nap dolgokat neki. Na ezután meg szintén elkezdett szidni, hogy mekkora zsidó vagyok, takarodjak haza stb.. Valamint nem rég volt a szülinapja, amit 2x is megünnepelt a barátaival, én vettem ajándékot is, de engem meg egyszer sem hívott el.. Sőt kérdeztem, hogy kivel lesz Újévkor, és erre beszólta, hogy nem biztos, hogy együtt töltsük. Ezek mind-mind rosszul esnek. Rengeteg olyan dolog van még közöttünk, ami egyszerűen nem normális. El akarom temetni ezt az egészet, belátom az egész kapcsolatot, hogy milyen, de soha nem merek semmin sem veszekedni, mert félek tőle, és nem akarom őt elveszíteni megint. Tudom, hogy ha megint abbahagyjuk ezt az egész kapcsolatot, ő el lesz foglalva a barátaival, le se szar, én pedig újra depressziós leszek. Tehát sz-r vele lenni, de még sz--abb nélküle. Mit tegyek? Nem segített a másik fiú, és a barátaim társasága, se a bulizás, mert állandóan csak ő járt a fejembe.. Tehát ezek a dolgok sem megoldások, ha most "szakítok vele".. Hogyan szeressek ki belőle? Hogyan felejtsem el?
2020. dec. 24. 23:21
1 2
 11/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Te vagy a büdös k-va, amikor öntelt, narcisztikus k*cs*g módjára viselkedik? Ráadásul úgy, hogy együtt sem voltatok, amikor jártál a másik sráccal? Na ne b*ssza már az albán szamár! Tehát foglaljuk össze. Mardos, ámít, tapos, moslék módon viselkedik veled, sz*rbanéz, és még egy csomó minden, amit szükségtelen volt elolvassam, mert annyira nyílvánvaló parasztság? Én azt mondom: Tilt-töröl, és repüljön mint a csula. Nem szabad hogy egy ilyen ősmajom torz tükre szerint definiáld magad! Százezerszer jobbat találsz egy ilyen taplónál. Akár minden ujjadra tizet is. :))) Nem ezt a fogyatékos életképtelen köpedelmet érdemled. Jobb vagy ennél, jobbat érdemelsz. :)))
2020. dec. 25. 02:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát megaláz, kihasznál, eltitkol, pénzzel lehúz, csicskának néz, verbálisan bántalmaz téged, és te azt hiszed, hogy szerelmes vagy? Basszus hajítsd ki a pitsába. Szerinted később mi lesz? Majd megfejel, mert ő mást akart volna vacsorázni, mint amit te főztél? Vagy mert nem takarítottál ki elég szépen? A lábtörlőjének néz, te meg ettől voltál boldog, hogy őméltósága visszafogadott? Tényleg menj szakemberhez, ha egyedül nem vagy képes teljes mértékben belátni, hogy szép lassan az őrületbe fog kergetni. Az összes tulajdonsága külön-külön is kizáró ok egy kapcsolatban, nemhogy így egyben..

Szedd össze magad csajszi, embereld meg magad és hajítsd a picsába. Ez soha nem lesz normális kapcsolat. Magadat nézd, hogy mivé lettél. Egy ATM, aki csicska, kapcarongy és ürítőedény is egyben. Hát csodálatos. Ennél biztosan többet érdemelsz.

2020. dec. 25. 07:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés fake. Semmi másért nem jött létre mint, hogy azokat a férfiakat hergelője, akik esélytelenek part találni. El nem tudom képzelni, hogy valakinek ennyire nincs tartása, hogy egy ilyen elkényeztetett, semmirekellő véglényért epekedik. A szarom többet ér az ilyen kisfiúnál.
2020. dec. 25. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 13-as: képzeld, hogy sajnos vannak nők, akiknek 0 az önbizalma és az önbecsülése.

Egészségügyben dolgozom és nem rég volt egy eset, hogy egy férfi gyakorlatilag megölte a feleségét(a nőnek mellrákja alakult ki és nem engedte kemoterápiás meg rendes orvoshoz menni).

Amúgy meg ha elhagyod és véget ér a depis időszak, akkor boldogan fogsz élni. Ez kB 1-2 év. 20 éves vagy. Ne tedd tönkre a fiatalságod egy ilyen rohadék miatt.

2020. dec. 25. 08:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, hogy vannak ilyen nők. Csak hihetetlen, hogy ennyire nincs valakinek tartása. Apád helyébe már jól elvertem volna ezt a bzigyereket.
2020. dec. 25. 08:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a kérdező apja helyében*
2020. dec. 25. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!