Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem kegyetlenség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kegyetlenség?

Figyelt kérdés
Nem kegyetlenség úgy szakítani, hogy valaki azt mondja majd kereslek, (tehát a másik fél várjon szépen rá, és ne keresse semmilyen formában sem) de nagyon is jól tudja hogy sosem fogja keresni a másikat? Történt már veletek ilyen? Veletek tették, vagy ti tettétek ezt mással?
2020. dec. 11. 14:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Attól nem tartok hogs engem ő valaha az életben még megkeresne. Azt sem vette észre, hogy a facebookon már nem ismerősöm.
2020. dec. 11. 16:24
 22/28 anonim ***** válasza:
Oszinten, te mi a fenet akarsz tole? Miert gyujtod a serelmeket tole? Ebbol is latszik, hogy egy goreny. Lepj tovabb.
2020. dec. 11. 16:26
 23/28 A kérdező kommentje:
Azert mert kiírtam egy kérdést, abból hogyan jön össze, hogy én tőle bármit is akarnék? Nem értem.
2020. dec. 11. 16:28
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy holnap megkeres és összejöttök. Mekkora az esélye, hogy egy szimmetrikus, kiegyensúlyozott kapcsolatotok legyen? Szerintem semmi. Mindig ő lesz az aki irányítani fogja a kapcsolatot, te meg kerülni fogod a konfliktust, hogy ne veszítsd el őt.

Rohadt egy érzés szeretni valakit aki kihasználja ezt és előnyére fordítja. Vigasztaljon a tény, hogy nem egy korrekt személlyel van dolgod és, hogy úgyse lennél boldog mellette.

2020. dec. 11. 16:35
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Abbol latszik, hogy nem tudod elereszteni a temat. Se kikopni, se lenyelni, ahogy szoktak volt mondani. Sose fogod megerteni, hogy mit miert csinalt, nem lesz valaszod. Valoszinusitheto, hogy mi tortent, de arra sem lesz soha bizonysagod. Zard le magadban. Nem volt jo ember sose. Orulj, hogy onszantabol tavozott, nem kellett kirugdalni. Jobban jartal.
2020. dec. 11. 16:54
 26/28 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jutott újrakezdeni vele! Jóhogy zavar a gerinctelenség, és kiváncsi voltam hogy mással is tettek-e ilyet. Nem kell ezt túlbonyolítani.
2020. dec. 11. 16:56
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem lehet megérteni az ilyen embereket, kérdező.

Persze van olyan is, amit egy kommentelő írt, hogy sír a másik, hogy ne menj el, ne menj el.

Én valahol ilyen voltam, volt, hogy sírtam. Igen, tény, hogy nem szerettem volna, ha elmegy.. De 1x sem mondtam, hogy ne menj el. Én is csak őszinteséget, korrektséget vártam volna az exemtől, attól függetlenül, hogy volt szituáció, amikor nem tudtam a könnyeimnek parancsolni.

Pont ezért, mert éreztem, hogy valami nem oké, még ha sírva is, de megmondtam kerek perec, ha nem szeret, vagy ha nem boldog velem, ha nem szeretne már velem lenni, akkor ne tegye, csak "miattam", mert én nem leszek attól boldog, ha ő nem boldog mellettem, csak azért van itt, mert jó ember vagyok és mindenben kiálltam mellette. Elég bonyolult a sztori, tényleg olyan dolgokat csinált, ami miatt én voltam az egyetlen ember, aki nem fordult el tőle.

Ennek ellenére egy ilyen beszélgetés során sem érdemeltem őszinteséget, ő szeret, ő velem akar élni, megembereli magát, magával van baja, szar az élet, de negvaltozik és mindent megad, amit érdemlek. Aha, azt kaptam, hogy kifele kacsintgatott, lebukott, elküldtem, pár nap múlva meg szembejott velem a nagy szerelmes kép a drága utódommal.. Szóval no comment, komolyan. Ja de úgy, hogy nyilván az egyértelmű volt, hogy elmegy, mert kettőnk közt ez nem megy, de ő nem érez semmit a másik iránt, ő egy érzéketlen szar alak, én voltam az igazi, de sajnálja nem megy. Na de azért "nézzem" végig, ahogy turbékol ezekután a másikkal. Undorító, gerinctelen dolognak tartom ezt mind a kettejük részéről. A harmadik fél nem tudott rólam, de nyilván ezután borult a bili. Ha neki sem gyanús, hogy csak azért lépett le tőlem az ex, mert lebukott és kiraktam, nem pedig magától...

Hát biztos az egészséges kapcsolat lesz, sok boldogságot nekik.. Zsák a foltját ugyebár..

Bocsi, kicsit elkalandoztam.

De a lényeg az, hogy ne foglalkozz vele, ez nem téged minősít, hanem őt.

2-es voltam, asszem.

2020. dec. 11. 16:59
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen hogy leírtad. Sajnálom ami veled történt.
2020. dec. 11. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!