Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kegyetlenség?
Figyelt kérdés
Nem kegyetlenség úgy szakítani, hogy valaki azt mondja majd kereslek, (tehát a másik fél várjon szépen rá, és ne keresse semmilyen formában sem) de nagyon is jól tudja hogy sosem fogja keresni a másikat? Történt már veletek ilyen? Veletek tették, vagy ti tettétek ezt mással?2020. dec. 11. 14:37
11/28 A kérdező kommentje:
Az a poén, hogy én mondtam neki, ha nem érzi jól magát velem, vagy úgy erzi nem illünk össze, mondja meg, semmi baj, akkor lezárjuk a dolgot. De nem, adjak neki időt, és majd keres.
2020. dec. 11. 15:06
12/28 anonim válasza:
11. Hát persze, így a legjobb neki. Keresgélhet nyugodtan, de ott vagy még B verziónak. Kezdj el ismerkedni, azt javaslom, őt meg felejtsd el.
13/28 A kérdező kommentje:
Igen ez lesz. Nagyon pofátlannak tartom. Még én mondtam hogy mondja meg nyugodtan ha nincs szüksége rám, és simán a képembe hazudott hogy neki idő kell, meg majd keres. Okkké.
2020. dec. 11. 15:17
15/28 anonim válasza:
Alapból az, szemétség.
De érdemes a másik felől is megvizsgálni az esetet.
Mert velem például csinálta ezt exem amikor szakítani akartam, addig sírt, kapaszkodott belém és nem engedett elmenni, amíg ki nem zsarolta belőlem hogy még beszéljünk, ígérjem meg hogy még megbeszéljük...
16/28 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt ilyen. Gond nélkül el tudtam volna fogadni,ha egyenesen szakít. De hogy még én biztositom arról hogy nyugodtan mondja meg hogy ennyi volt részéről, és akkor annyi, ő meg hogy adjak időt és keres.. na ezt így viszont nehezen tudom feldolgozni.
2020. dec. 11. 15:30
17/28 A kérdező kommentje:
Ráadásul kikötötte hogy én semmilyen formában se keressem őt, majd keresni fog. Ezzel sokkal nagyobb fájdalmat, de még mellé megalázást is okozott, mintha nyiltan megmondta volna: ne reménykedj vége. Akkor azt mondom rendben, legyél boldog szia. De így..
2020. dec. 11. 15:32
18/28 anonim válasza:
Így az, persze. Döntésképtelen vagy tartogat...
Csak mondom, hogy nem minden esetben ilyen tiszta a sztori.
19/28 A kérdező kommentje:
Szerintem tartogatni sem tartogat. Az ilyenben nulla empátia. Rosszul esik nagyon, de ez van. Hogy ne is keressem semmilyen formában sem... ezt így durvának tartom.
2020. dec. 11. 16:00
20/28 anonim válasza:
O mar mas vizeken pecazik, azert mondta, hogy ne keresd. Csak nem tudja meg, hogy hanyadan allnak, ezert szeretne hozzad is visszaszaladni, ha nem sikerul jol. Nagyon messzire kuldd el, es mondd neki stilszeruen, hogy ne keressen. Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!