Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam. Most ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam. Most ez mennyire lenne kemény?

Figyelt kérdés

Filmekben nagyon sok féle módját találják ki egymás kicsinálásának.

Kizsigerelés, pénz elvétele, kirúgatás, gondoskodni arról hogy ne legyen munkája, mindenét elvenni és hajléktalanná tenni.

Tegyük félre az önjelölt orvosokat meg a diagnózisokat mert egyiknek sem lenne értelme.

Kiszipolyoztak lelkileg, és szándékomban áll viszonozni mert az élet nem adja vissza elég gyorsan. Azt akarom látni hogy mindennap szenved.

Hogy utána odaállhassak és leköpjem.

Ki milyen módon állt bosszút? Mi lett az utóhatása?

Lehetőleg minél részletesebben írjátok le. Kor és nem engem nem érdekel, ha másoknak fontos leírhatja.

Biztos lesznek szentfazekak, de az ő véleményük számomra nem hasznos, úgyhogy úgyis lepontozom őket.

Releváns tapasztalat érdekel.

Köszönöm

2019. nov. 6. 03:25
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Első 10 évben magad ragd rendbe.
2019. nov. 6. 03:56
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem írhatom le, mert még büntethető lennék érte. Amúgy majd jönnek károgni, hogy jaj a bosszú nem jó, csak magadat járatod le stb. Talán igazuk is lesz, de akkor se hagyd magad. Taposd el a tetveket, mint a szart és hosszú életükben minden nap jusson eszükbe.
2019. nov. 6. 03:58
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha te szakítottal, miert akarsz bosszútallni?
2019. nov. 6. 04:12
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Szakítottál. Milyen bosszút szeretnél? Egyébként elhiszem, ha harag, düh van benned, de azon kívül, hogy okozol néhány kellemetlen pillanatot a másiknak, igazából csak magadat mérgezed. A másik félnek ezek múló pillanatok lesznek, te viszont addig is keseríted és mérgezed a lelkedet vele, teljesen feleslegesen. Törvénybe ütközőt csinálni pedig soha nem jó dolog.
2019. nov. 6. 04:35
 5/10 torkosborz ***** válasza:
81%
Én még nem voltam ilyen helyzetben, de megkérdezném, hogy mi értelme volna? Szerintem inkább ne alacsonyítsd le magad erre a szintre.
2019. nov. 6. 05:40
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Boldogabb lettem mint valaha. A harag rossz tanacsado.

Van baratnom aki addig alazta a volt pasijat amig az nyilvanosan el nem hanyta magat az idegtol, egy csaj meg hamis tanukkal birosagon beperelte az exet es 1 millat nyert jogtalanul. Sohasem tennek ilyet, mert kozben engem is mergez. Meg kell szepen gyaszolni, levonni a konkluziot es menni tovabb emelt fovel. Az aljaskodas es a meltosag nalam kizarja egymast es engem is minositene. En az a no akartam lenni aki megmutatja h utana is van elet, nem is akarmilyen. A ferjemre meg irigy az exem:) ez az igazi revans.

2019. nov. 6. 07:03
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az ilyen gondolataidat (őszinte érzelmekkel) mondd el egy szakembernek, ő tud segíteni a düh, bosszúvágy megfelelő mederbe való terelésében. Nem vagyok vallásos, de a bosszú nem jó. Önmagadat is mérgezed vele, ha csak azon jár az eszed, mit hogyan tudnál legjobban megbosszulni.
2019. nov. 6. 07:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyedül a 4es válaszoló volt hasznos. Többi kuka.
2019. nov. 6. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos="érzelmi állapotomnak megfelelőt mondta, javasolta". Kívánom, hogy időben érezz rá, hogy ne pazarold az életet arra, hogy árts a másiknak, mert ha neki rossz lesz, akkor sem biztos hogy meg tud nyugodni a lelked a káröröm balzsamosan simogató érzésétől.
2019. nov. 6. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi történt? megcsaltak? mi az ami miatt ezt érzed? mert nagyon nem mindeggy !

Mit értesz az alatt h kipisztolyoztak lelkileg?

Csak akkor lehet igazan hasznos válaszokat adni ha tudunk konkretabb dolgokat

2019. nov. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!