Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kegyetlenség?
Figyelt kérdés
Nem kegyetlenség úgy szakítani, hogy valaki azt mondja majd kereslek, (tehát a másik fél várjon szépen rá, és ne keresse semmilyen formában sem) de nagyon is jól tudja hogy sosem fogja keresni a másikat? Történt már veletek ilyen? Veletek tették, vagy ti tettétek ezt mással?2020. dec. 11. 14:37
2/28 anonim válasza:
De, kegyetlenség.
Velem csinálta az exem, bár nem végleg tűnt el, meg végül újra össze is jöttünk, de magyarázat nélkül csak "időt kért".
Majd pár hónap múlva újra összejöttünk (tartottuk a kapcsolatot ezidő alatt is), de nem tartott sokáig, szétmentünk. Képbe jött egy harmadik, miután lebukott, rá 2-3 napra már ment az utodóm részéről a közös csókolózós kép a közösségi médiára.
Szóóóóval, szerintem inkább engedd ez, nem lesz jó vége olyan emberrel, aki ennyire nem képes, hogy eléd álljon és korrekt módon megmondja, hogy részéről ennyi.
Azért tart sakkban, hogy tudja, hogy visszamehet hozzád, míg nem talál mást..
3/28 A kérdező kommentje:
Jaja. Adj időt is elhangzott. Meg ez a majd keres, én meg sehogy se keressem ez nekem amúgy kicsit érzelmi zsarolás, de lehet tévedek. Meg erős kontrollálás. Amúgy az én esetemben biztos hogy nem lesz az hogy majd keres. Ezt érzem.
2020. dec. 11. 14:45
4/28 A kérdező kommentje:
Olyan mintha az egész személyiségem lenne elutasítva, és akár fel is fordulhatnék, de azért majd keres. Ez komolyan embertelen és kegyetlen. Szerintem aki ilyet mond, az valójában sosem volt szerelmes, (úgy általában nem) ezért képes ilyen lazán játszani ezzel.
2020. dec. 11. 14:49
5/28 anonim válasza:
De kegyetlenség, akkor inkább mondja azt, hogy vége.
6/28 anonim válasza:
Olyankor van ez, amikor a másiknak már van valakije, aki felügyeli és nem akar lebukni, ezért te nem keresheted, csak ő téged és azért meg hagy talonba, ha a másikkal nem jól mennének a dolgok. Felejtős.
7/28 A kérdező kommentje:
Ez kb megalázás is. Hogy arra nem tartja a másikat hogy őszinte legyen vele, és majd a masik úgyis rájön hogy nem fogom keresni. Meg hogy az alap kommunikáció is be van szüntetve önkényesen, holott ez amolyan szakítás is meg nem is. Alja dolog nagyon.
2020. dec. 11. 14:58
8/28 anonim válasza:
Ahogy egy kapcsolat kezdetéről, úgy a végéről is ketten kell, hogy döntsenek, így ne hagyd magad kiszolgáltatni kénye kedvének.
9/28 anonim válasza:
Én a helyedben megmondanám neki, hogy az életben ne keress többet.
10/28 anonim válasza:
Vagy hogy oké nem foglak keresni, de te se keress engem. (szintén 9-es válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!