Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnék? Lépjek ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Lépjek ezen az egészen tovább?

Figyelt kérdés

Kb. 7 hónapja tart a kapcsolat, a szex nem valami jó (általában szinte nekem kell végig teljesíteni, az orál neki megalázó és ki van zárva), és 2-3 hetente van néhány alkalom amikor egyáltalán lefekszünk. Havonta 2x biztosan van olyan veszekedős időszak amikor pitizni kell azért mert valamit hibáztam és ezt jóvá kell tennem (néha azt sem tudom milyen rosszat tettem), ha összeveszünk napokig csak ilyen igen/nem válaszokat kapok nagyon kedvetlen érzések szoktak elkapni ilyenkor. Volt, amikor én hibáztam rossz kommunikáció miatt. Az elején akaratgyenge voltam, illetve pszichoterápiára jártam a gyerekkorom miatt. Volt, hogy megfogadtam, hogy xy-nak nemet fogok mondani, aztán mégsem mondtam nemet és segítettem az illetőnek (tudom hogy kihasznált, de nem tudtam nemet mondani még egyszerűen). Ilyen helyzet 1-2 alkalommal előfordult, és ez alávetette a bizalmat ami nagyon sok vitát meg sírást generált.

Mostanra úgy érzem, aligha de elegem van ebből, és már nem akarok semmit beletenni. Kicsit szeretnék ismerkedni is, meg egyedül is szeretnék lenni, de valahol fájna itt hagyni az egészet mert sok közös emlék meg nagyon sok minden kapcsolódik hozzá.

Válaszokat köszönöm.

25/F

2020. dec. 4. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Ismerkedj velem, engem is csúnyán kihasznált a párom.

26/L

2020. dec. 4. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, két lelkisérültnek biztos rögtön ismerkednie kell... (nem).

Igen, lépj az egészen tovább, ha hét hónap alatt nem sikerül étkézláb kommunikációt és szeretetteljes kapcsolatot kiépíteni, mégis hova kapálóznál amikor elmondtad, hogy már nincs kedved hozzá, és leírtad, hogy mennyire hitványul érzed magad? Én nem tartom biztosnak, hogyha te az 'elején' még pszichoterápiára jártál, akkor te már annak segítségével teljesen összeszedted volna a lelked, jellemed, viselkedésed. Lehet erre még rá kellene gyúrni, erősödni, egyedül! Aztán majd utána, amikor érzed hogy stabilabb vagy, akkor keresni szintén stabilabb, kommunikatív párt.

2020. dec. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!