Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan engedjem el, miközben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el, miközben ő okozott nekem fájdalmat ?

Figyelt kérdés

2 évig voltunk együtt az ex barátommal, aki ha ideges volt rám meg ütött többször bántott mint testileg mint lelkileg és mellete füvezett is, de ennek ellenére nagyon szerettük egymást.

Ki tudtam belőle váltani az ördögöt, sajnos hamar ideges lett amire rájöttem elég hamar.

Valószínű nárcisztikus személyisége van amihez és kotodok és a kérdésem az lenne az egyik hogy gyerekkorban is vertek emiatt fogadtam el hogy ő is bántott engem ?

Ezeknek ellenére hiányzik nagyon, már tudom nem működne, de rettenetesen hiányzik amikor jó volt az utolsó fel évben ütött meg először utána már se veled se nélküled kapcsolatban voltunk amit én szakitottam meg mert nem bírtam a barátja lenni amit ő akart.

Mit tegyek hogy megszűnjön ez a hiány érzet ? Hiába probalkozok beszélek mással bűntudatom van és csak eszembe jut.

1 hónapja nem beszéltem vele számot cseréltem, le tiltottam mindenhonnan de rossz és hiányzik tudom hogy ez se normális de mi hiányzóhat ha így bánt velem vagy csak az első másfél év hiányzik maga az ember ahogy szeretett ?

Segítsetek kérlek, mert nem tudok másra gondolni álmomban is vele álmodok.

2020. dec. 1. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Pasizz be és engedd el ezt a tetvet!!!
2020. dec. 1. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen a reakciód.

Ne félj, túljutsz rajta.

2020. dec. 1. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy az ilyen semmirekellő szarragok bármikor kapnak nőt, míg az átlag kb soha? Múltkor -beszélgettem egy lánnyal és ő is elmondta milyen szarul bánik vele a párja, kb semmibe nézi de mégis vele van. Egyszerűen nem értettem mert a lány kb akármikor tudna találni magának másik pasit. Kicsit ki is ábrándultam belőle ez miatt mint emberből.
2020. dec. 1. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ez valószínűleg a saját lelki sérülésedből fakad. Jól látod, hogy amiatt vonzódhatsz egy erőszakos emberhez, mert gyerekként is bántottak. Én azt javasolnám, hogy kérd pszichológus segítségét, mert megvan az esély, hogy a következő pasid is hasonló lesz.
2020. dec. 7. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!