Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon friss. Szakitas fajdalmanak legyozese? Nem latok most ertelmet az eletembe amiert erdemes kuzdeni
Probalok pozitiv maradni de hiaba nezem pl ugy h majd jon vki mert addig maganyba szenvedek es olyan uresseg van.
Ha meg az a tanacs jonne h csalad, baratok... nem tudok nagyon tamaszkodni rajuk, nem foglalkoznak annyira velem h jo legyen es ha neha beszelnek is veluk errol attol meg rengeteg idom lenne maganyosan es uresen
Hat csak attol h massl beszelek meg uresseg lesz es hianyozni fof es azlesz h vele akarok
Mert nemtudom meg teljesen elengedni foleg h kb megse beszeltuk
Fodrász, kozmetikus, körmös, masszázs, szoli, vásárlás.
Plusz tanulj meg újat sütni.
De ha nem esik akkor segíthetnél holnap a virágos kertet kicsit rendbehozni, és talán füvet vágni.
Az a gond h lezaras mgbeszeles nelkul mgrosszabb..
Mar 3 honapja kezdodott a folyamat es mostmar eljutott odaig h tenyleg nagyon komoly, eddig is ugyvolt de ott meg lehetett vna megbocsajtas /beszeles
Es nem tudom nagyon muvel elfoglalni magam..
Elozo kapcsolatom utan 6 honapig tartott es ugymond mostani baratom altal lett teljesen vege mikornmegismertem mar nem erdekelt az exem (nem egybol elso pasihoz hopp odaugrottam)
Nagyon ures igy most .. es az okoktol fuggetlenul nagyon jo sracot veszitek el..(belsore gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!