Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel foglaltátok le magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel foglaltátok le magatokat egy fájdalmas szakítás után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hete ért véget az első kapcsolatom, ami két évig tartott,nagyon magam alatt vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti mit csináltatok ilyenkor, lett új hobbitok? Hogyan tudtatok túl lépni?

17 éves lány vagyok:)

2020. jún. 8. 13:27
 1/8 zsofimágus ***** válasza:
100%
Találj valami hobbit, ami igazán leköti az agyad is. Rakj ki pl egy jó nagy kirakót vagy hasonló.
2020. jún. 8. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaz van párom és most vagyunk házvásárlás előtt.

De, anno ott voltak a barátaim, kutyám, lovaglás, edzés, túra. Lányom is elvinta a figyelmem.

Keress valami hobbit pl.

N27

2020. jún. 8. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
World of Warcaft. Most kezdtem a 3. paladinomat
2020. jún. 8. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én bringázok meg sorozatot nézek. Illetve vannak regelés nélkül használható chatoldalak. Ott tudsz marháskodni.

Meg hát ott vannak a barátok illetve sétáltass kutyát, vagy "húzz el" a barátnőiddel valahova nyáron. ;)

2020. jún. 8. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem meg csak egyszer volt szakitasom es eleg nehez volt, elkezdtem szerencsere joba lenni egy fiuval jo barat lett

Vegul osszejottem mostani varatommal akivel most sajnos megint ilyen helyzetbe kerultem es meg elegge friss de en sem tudom lekotni magam nagyon semmivel

Csak a tarsasag tud egy kicsit segiteni de sajna az sincs mindig ott nekem

2020. jún. 9. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem kockulni, kijárási korlátozás alatt szakítottunk, vettem egy gamer gépet 300e-ért. Mivel eddig szinte csak tini éveim alatt játszottam, vannak újdonságok ezen a téren számomra.

30/F

2020. jún. 12. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Meditálás.
2020. jún. 12. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőimmel minden hétvégén bulizni mentünk :D ez sikerült elfeledtetni a dolgokat, a végén már nevettem magamon, hogy egy ilyen ember miatt akárcsak egy percet is szomorú voltam :)
2020. jún. 13. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!