Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után beolvastatok az exeteknek?
Nem beolvastam, hanem a szakítás után elmondtam, hogy miért döntöttem így. Nem megbántani akartam, csak elmondani azt, amit a kapcsolat alatt nem lehetett, mert nem figyelt rám. Ez kicsit beolvasásnak tűnhet, mert az elhagyott mindig a másikat szidja, de ha elmondom, hogy milyen hibákat követett el, akkor talán legközelebb nem fogja.
44/F
Én szépen akartam közölni a szakítást, már egy ideje ment ez köztünk. Le is beszéltünk egy találkozót, amiben ő is benne volt, de másnap mindenhonnan letiltott. Biztosan megérezte, hogy mostmár teljesen a végét akarom ennek a kapcsolatnak. Azóta nem is hallottam felőle.
Akkor kicsit beolvastam volna neki, hogy ennyi idő után így lett vége? ki se lett mondva, csak egyik pillanatról a másikra felszívódott.
26N
Én vagyok a nő.
Én szakítottam, mert iszonyúan rámtelepedett. Egészségtelen mértékben elhanyagolta a barátait, a hobbiját, személyisége sem volt, mindig úgy formálta a véleményét, hogy egyezzen az enyémmel. Nélkülem már nem is találta magát, teljesen tőlem függött a boldogsága stb. Én voltam a lelkiszemetese, az anyja, a dugópajti egy személyben.
Közben pedig nagyon önző volt, mind az ágyban, mind érzelmileg. Csak azt nézte hogy neki jó, hogy mellette vagyok, de azt nem hogy én megfojtva éreztem magam. Nem egyszer rajta kaptam, hogy megpróbált manipulálni, sőt azon is hogy hazudott nekem. Aztán persze kisírta hogy megbocsássak...
De végül én ezt meguntam, megutáltam, nekem ez rengeteg volt, én normális párkapcsolatra vágytam, nem egy megszállottra akinek az élete is tőlem függ...
Szakításkor nem soroltam az indokokat, mert tudtam hogy lesz térden állva bőgés, könyörgés, ígérgetés, én meg már teljesen kihűltem iránta és mielőbb be akartam fejezni.
Abban biztos voltam hogy úgysem tanul belőle.
Ő viszont szakítás után évekig tartó zaklatás formájában folyamatosan a fejemhez vágta, hogy ő mennyi mindent megtett értem tételesen felsorolta!!, és hogy mennyi mindent eltűrt amit én csináltam (?).
Így utólag. 😀 Akkor nem nyitotta ki a száját, hogy ez zavarja bennem, változtassak, de utólag azért megkaptam. 😀
Az pedig, hogy mennyi áldozatot hozott értem... hát egyedül az ő döntése volt amiket csinált, mellesleg nem csak ő... egy kapcsolatban mindkét fél hoz áldozatokat, a másik örömére, meg hogy működjön az egész. Sose kértem hogy tegyen meg olyat amit felemlegetett, sőt, szó nélkül csinálta egyetlen jel nélkül hogy zavarná. Még örült is neki. Szóval szerintem ez a legalja és igazából ezzel csak megerősített abban hogy jó döntés volt szakítani.
Utolsó: nekem is volt egy nagyon hasonló exem, csak megerősíteni tudlak benne, hogy az ilyen emberek borzasztóan kiábrándítóak és jól döntöttél!
31n
Nekem egy 4 éves kapcsolatom volt, ahol a volt barátnőm borzalmasan viselkedett. Én kértem tőle dolgokat, mindig csak ígérte hogy minden jó lesz stb. A végére meguntam a reménytelen harcot, és szépen szakítottunk, útjára engedtem.
Mikor megtudtam, hogy kényére-kedvére csalt az utolsó 3 hónapban, akkor azért elküldtem a világ végére, még ha nem is vagyok rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!