Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy fájdalmas szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fájdalmas szakítás után mikor lett új párod?

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
2 évvel később ha a hivatalos szakítást nézem de 2 héttel azelőtt még lefeküdtem a nárcisztikus, hazug, hűtlen exemmel, hogy megismerkedtem volna a férjemmel. Miután őt megismertem minden kapcsolatot megszakítottam az exszel.
2020. febr. 25. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
5 éve szakítottam, azóta sem volt senkim. Nem is lesz. Nem akarom már. Egyedül nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.
2020. febr. 25. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap
2020. febr. 25. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
relativ. 2 ev 3 honapja volt fajdalmas szakitas. persze azota voltak noim hebe hoba, meg egy 4 honapos kapcsolat is, de 1iket sem neveznem a paromnak.
2020. febr. 25. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

Az első válasz annyira tetszik. :D

"nárcisztikus, hazug, hűtlen ex" De azon túl hogy szerinte az ilyen emberrel a szakítás fájdalmas(!!!), még két év után is lefekszik vele. Egy egyszerű válasz egyszerre bizonyítja a Pareto-elvet, a látszólagos férfitöbbletet és a hipergámiát.

2020. febr. 25. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok többé.
2020. febr. 25. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Kovetkezo heten.
2020. febr. 26. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Szerelmi bánat ellen legjobb egy másik szerelem! Csak magadat gyötröd, ha sokáig bánkódsz valaki után. Az egészségedre is káros a sokáig tartó gyötrődés!

Elég csak egy kicsit várakozni, amig biztossá válik, hogy vége.

2020. febr. 28. 22:58
 9/9 pöcéce válasza:
100%

Közel 4 éves kapcsolat után most már másfél éve semmi, most már lehetséges, hogy el tudnék kezdeni valami újat, de őszintén nincs semmi kedvem.

Tudod ez olyan mint amikor egy játékban meghalsz, az elejéről kezdheted az egészet, csak negyed annyi élettel... ja igen, és változtak a szabályok és a bossok :D

2020. márc. 1. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!