Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jártál már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már úgy, hogy egy kapcsolat nagy szerelemnek indult, az ismerősök szemében is álompár voltatok, mégis szakítás lett? Mennyi ideig tartott? Mennyire volt fájdalmas?

Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
En most ebben a cipoben vagyok. Tehat a kapcsolat tart viszont azt senki sem tudja milyen sokat vitazunk az utobbi idoben. Nem tudom meddig birjuk meg remelem meg fog oldodni koztunk mert egyebkent nagyon szeretjuk egymast es mindenki drukkol nekunk hogy igy maradjunk orokre.
2018. okt. 19. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Jártam már így. A környezetünk csak dicsért, hogy mennyire összeillünk, látszik rajtunk a boldogság, sugárzunk stb. Két és fél évig tartott a szerelem, a szilaj szenvedély, aztán egyre több lett a vita a semmin ugyanolyan intenzitással, és rájöttem, hogy mi inkább egymás poklai vagyunk nem társai, szakítottam. Iszonyú fájdalmas volt akkor, és még sokáig mindenkiben őt kerestem, őt láttam. Elmúlt és már nem bánom, hogy így alakult, ráadásul azóta legalább ő megtalálta az hozzávaló társat.
2018. okt. 19. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem hiszek az álompárban:D Szirup. De olyat láttam már, hogy az ismerősők szúrták ki, pedig nagyon nem volt nagy dobra verve, hogy mennyire szereti egymást a két fél. Na ilyenben hiszek, a többi maszlag és mások etetésére szolgál.

Az igazán boldog, és összeillő emberek sosem verik nagydobra, hogy milyen mély is a kapcsolatuk, azt mások veszik észre, ők meg rejtik..Mert irigyek mindig is voltak/lesznek, és felesleges céltáblaként állnia egy kapcsolatnak. Elég nyomorult ember él a világon, akik 1 kanál vízben megfojtanák azokat, akiknek tiszta, érdekmentes, őszinte érzéseik vannak egymás felé.

2018. okt. 19. 09:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Így ne maradjatok, első, én azt kívánom nektek, hogy valamerre billenjen el a dolog hamarosan, akár együtt, akár külön. Az állandó feszültség nem jó.
2018. okt. 19. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
1 vagyok. Oly anyira szeretem,hogy csak bizni tudok benne hogy talan elmulik ez a korszak es minden rendbe jon. Azt mondjak minden kapcsolatban vannak hullamvolgyek.
2018. okt. 19. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Az első barátommal volt így. 3 évig voltunk együtt. Mindenki el volt ragadtatva, hogy milyen szép és összeillő pár vagyunk. A rokonság már a közös életünket tervezte.

Tényleg nagyon jó és mély kapcsolatunk volt, de egy idő után másfelé vitt bennünket az élet.Mások ezt nem látták, nem vitatkoztunk nagy közönség előtt (mondjuk nem is nyaltuk-faltuk egymást), egyszerűen csak tudtuk, hogy nem egyeznek a céljaink.

Fájt a különválás, pedig békésen, csendesen intéztük. Évekbe telt mire teljesen megértettük és feldolgoztuk, hogy nem lett volna közös jövőnk. A mai napig hálás vagyok neki, mert megmutatta, hogy milyen is egy jó párkapcsolat és hogy milyen egy igazi férfi.

2018. okt. 19. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
közvetlen környezetemben volt ilyen, szakítottak. fél évet voltak együtt. nagyon káó volt szegény haverom :(
2018. okt. 19. 16:40
 8/9 A kérdező kommentje:
"Az igazán boldog, és összeillő emberek sosem verik nagydobra, hogy milyen mély is a kapcsolatuk, azt mások veszik észre, ők meg rejtik." - Igen, van benne valami, én is tartósabbnak látom a csendesebb kapcsolatokat, illetve kisebb a kellemetlenség, ha mégse jön össze. Ismerőseim körében valahogy mindig azok mentek csúnyán tönkre, illetve (látszólag) nagyon hirtelen, ahol nagy volt kifelé a felhajtás.
2018. okt. 19. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
8év. Pár hónapja. Egyszer minden szerelem véget ér főleg ebbe a mai eltorzult társadalomba. -.-
2018. okt. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!