Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit sok év után elhagyott a szerelme, fel tudta dolgozni? Mennyi idő kellett? A következőt jobban szeretted?
Az én párom 4 év után hagyott el. Egyik pillanatról a másikra. Valószínűkeg sejthettem volna, ha figyelek a jelekre, de nem akartam látni mi történik.
Nagyon nehezen dolgoztam fel, fél év után is volt hogy sírtam miatta. (Nagyon ragaszkodó személyiség vagyok)
Most már 1,5 év távlatából látom hogy jó hogy így történt, de még mindig vannak sebek bennem. A jelenlegi páromat nagyon szeretem, remek embernek tartom, de valahogy az az eszeveszett tűz nincs a kapcsolatunkban, mint a korábbiban volt. Jelenleg ezt nagyon kellemesnek érzem, nem vagyok olyan kiszolgáltatott, de így névtelenül le merem írni hogy néha még eszembe jut az exem.
5eve valtunk, mint ffi mar hidegen hagy,nagyon szerettem,de iment hozta vissza a gyerekeket lathatasrol es irrital rendesen a jelenlete. Mara azt sem ertem mit szerettem benne annyira es ez igy van jol. O a multam.
A jelent teljesen maskent szeretem,nem tudom oket osszehasonlitani,ot a szivemmel es mar az eszemmel is szeretem (exet tinikorom ota a szivemmel). Jobban megbecsulom ezt ami van koztunk, tudatosabban elem meg ezt a kapcsolatot.
Az ido gyogyitja a legjobban es a tavolsag amugy.
Elhagyott évek után. Fel tudtam dolgozni, hónapok kellettek.
Végülis tök jó, hogy így alakult. Nélküle jobb minden. Már nem kellene nekem az a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!