Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves férfi és egy 40 éves nő kapcsolata várhatóan mennyi ideig tarthat?
Kérdezz meg egy jósnőt, hátha ő fogja tudni.
De komolyan, ennyi eszed van csak? Szerinted mi belelátunk a jövőbe, hogy ezt tudjuk?
Sok mindentől függ. Ennyi.
Ameddig mindketten megkapják, amire vágynak, és nem lép ki az egyik fél.
Egy párt ismerek, ahol a nő 14 évvel idősebb, a fiuk most 16, tehát annyi ideje biztosan együtt vannak. Nem úgy nèzem, hogy ez valaha változni fog.
27 / 41 felállásban 2 évig tartott. De nem a korkülönbség miatt ért véget, hanem egyéb okokból. Nem, nem azért mert fiatal lányt akartam volna helyette. Egyszerűen a személyiségünk nem klappolt annyira. Mindenesetre nagyon szerettük egymást és még most is hiányzik nekem. De nem akartuk megvárni, amíg megutáljuk egymást. Sokat marakodtunk jelentéktelen dolgokon.
Az a vicces, hogy a korkülönbséget nagyon ritkán vettük észre: leginkább csak akkor, amikor olyan dolgokról esett szó, ami még az előtt volt, hogy megszülettem. A hétköznapokban ez nem érződött egyáltalán.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!