Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbbször egy férfi-miután lezárul egy többéves kapcsolata-rendszerint rövid szexkapcsolatokra hajt mielőtt egy újabb komoly kaocsolatot akarna?
Hát, ha le is zárul utána pont nem érdekel majd a szex, sőt igazából kevés dolog van ami akkor érdekes.
Próbáltam azt is, de rá kellett jönnöm, nem az én műfajom. 2 tartós után volt 1-1 egyéjszakás, de most a legutóbbi után nem. Megvan mit keresek, most is jól érzem magam és akkor is jól fogom érezni magam. Magyarán nem vagyok rágörcsölve, teszem a dolgom, aztán majd alakul.
30/f
A legtöbb fiatal pasi ezt csinálja, idősebbekről nem tudok nyilatkozni, de nyilván nem minden pasira igaz ez. Vannak sokan, akik nemis szeretik az egyéjszakásokat, szexkapcsolatokat.
20L
12 éves kapcsolat után most vágyom egy másik kapcsolatra, ami jól működik. Sosem voltam az az össze vissza szexelő, nem is leszek.
De azt sem utasítanám el ha most becsöngetne egy lány és azt mondaná tépd le a ruhám :) Hiányzik minden de nem csak a szex. Ha nem hiányoznának ezek a dolgok az lenne a furcsa.
Ez fordítva is igaz, így arra módosítandó az általánosítás, hogy "általában a szakító félnek már megvan a következő partnere..."
Az utolsó exem után én nem a szórakozásra vágytam, hanem ugyanarra amit elvesztettem.. pedig tudtam, hogy az nem alakul ki "5 perc alatt", bármekkora is a szimpátia/kémia.. Meg az a két lány akivel az ex óta egyáltalán foglalkoztam, pontosan tudta, hogy mi a szitu, mégis szórakoztak velem főleg..
Laza dolgokra az ember bármikor talál.. ellenben a normális nem jön csak úgy.. Szóval inkább türelem és fókuszálok a dolgaimra, jön az ha jönnie kell.
Az meg hogy ki hogy viszonyul a másikhoz nem nem függő.. Ember függő.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!