Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A legtöbbször egy férfi-miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbbször egy férfi-miután lezárul egy többéves kapcsolata-rendszerint rövid szexkapcsolatokra hajt mielőtt egy újabb komoly kaocsolatot akarna?

Figyelt kérdés
Férfiak véleményére lennék kíváncsi. Egy komoly kapcsolat után az esetek többségében összevissza szexelni és hódítgatni akartok? Most tételezzük fel, hogy egy nem csúnya pasiról van szó. Ha neked-mint férfinek-volt ilyen időszakod, az meddig tartott és hány nőt sikerült megfektetned? Soha nem kerültél ezalatt akaratodon kívül közelebb bármelyik nőhöz? Ha igen, mit tettél? Leépítetted inkább?

2017. márc. 11. 17:22
1 2
 11/13 János Gilján ***** válasza:

Nem tudom mit tennék, ha most elválnék... Feltehetően nem kéne egy darabig komoly kapcsolat, csak egészségügy ürítésekre lenne szükségem...

Viszont ezt biztosan csak akkor tudnám megmondani, ha elvállnék, az pedig szerencsére nincs tervben jelenleg. :)

2017. márc. 12. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Én elég jó pasinak számítok, és simán találnék egyéjszakást de nem vágyom rá. Nem akarom hogy olyan hírem legyen, hogy egy hímringyó vagyok. Így max kiverem otthon, ha kanos vagyok. Amúgy komoly kapcsolatra vagyok csak hajlandó.
2017. márc. 12. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyban személyiségfüggő. Valaki igyekszik minél hamarabb komoly kapcsolatot kialakítani, család és gyerekvállalás miatt. valaki meg inkább élvezni akarja hogy van még pár szabad éve.
2017. ápr. 21. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!