Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan jelek vannak, amikből kiderül, hogy a nőnek tetszik a férfi? Fontos, a nő szingli, a férfinek van kapcsolata. Szóval milyen jelek buktatják le az érzelmeit a nőnek?
Elpirus, csillog a szeme, zavarban van, ha egy jó kommunikáció képességű egyed, és elkezd össze vissza beszélni, hebegni habogni, csetleni-botlani, akkor tuti bejön neki a fazon.
Ha házas vagy, akkor meg maradj a sejhajodon nyugton, ha nem akarod, hogy a nejedet meg egy singli pasi vigye.
1+ Villámokat szór a tekintete, ha meglát váratlanul egy ellenkező nemű egyeddel a kocsidban cseverészni.
Még ha te próbára is akarod tenni hogy féltékeny, tuti hogy böjtje lesz a dolognak rád nézve:D
1 Próbál lazának tünni előtted, de közben meg olyan zavarba van, hogy a világba menekülne, ha engednék stb.
Kérsz még ?:DD
Semmi jó nem sülhet ki belőle, semmi.
Két szék közé fogsz esni, a másiknak nőnek csak addig kellesz, amíg van kapcsolatod. Szórakozik veled. Kerüld el.
A kérdésre válaszolva zavarban van, de még szembeötlőbb, hogy ideges lesz ha egy másik lánnyal lát.
Előttem már írták a zavart, a pupilla tágulást, a mosolyást stb., de ezek attól is függnek, hogy mennyire ismered az illetőt.
Ha napi kapcsolatban vagy vele megint más jelek lehet árulkodók, mint ha pl. egyszer-kétszer találkoztatok.
Én sem értek ki pontozta le az 5-öst, mert igaza van. Egy mondatban kb úgy lehet ezt megfogalmazni, hogy veled maskepp viselkedik mint a többiekkel. Ez bizony lehet távolságtartóbb is és a túl közvetlen is.
Megjegyzem én is vagyok ebben a szituban (a nő) úgyhogy első kézből mondom, hogy én pl távolságtartóbb vagyok és csendesebb vele, mint másokkal. Nyilván mert zavarban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!