Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy látjátok az életben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KicsiKrisz76 kérdése:

Ti hogy látjátok az életben, ha megláttok valakit az utcán, aki tetszik, hogy valójában szingli-e?

Figyelt kérdés
Hogy kezdenétek az ismerkedést a nyílt utcán azzal, aki bejön nektek?

2016. máj. 15. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Rólam mindig azt hiszik, hogy párkapcsolatban vagyok, pedig van hogy nem...

Nem tudom megállapítani másokról.

L21

2016. máj. 15. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

csinosabb mint az átlag?

Igen? akkor van valakije.

Nem? akkor is van.

2016. máj. 15. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy, erre találták ki a társkeresőket, mert ott néhány alap infót már tudsz a személyről, csak a lányok nem veszik komolyan...
2016. máj. 15. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Egyszerűen csak tudom, hogy az emberek 98%-nak van valakije, a maradék 2% meg most szakított, vagy epekedik más után :D
2016. máj. 15. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Azon szoktam gondolkodni, ha meglátok egy jó nőt, hogy előző este milyen pózban szexelt.
2016. máj. 15. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Azon szoktam gondolkodni, ha meglátok egy jó nőt, hogy ma este milyen pózban fogom megdugni.
2016. máj. 15. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
Fletó, már megint böszme vagy.
2016. máj. 15. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
11%
lényegtelen, hogy van e valakije vagy nincs. Én tuti nem jövök be neki, csak betenne a barátzóbájába, amire nekem semmi szükségem nincs.
2016. máj. 15. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Például ha folyton irogat vagy telefonál valakivel. És aki párkapcsolatban van az tuti nem akar majd szemezni vagy ilyesmi :)
2016. máj. 15. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez tényleg egy komoly probléma,de nem csak az utcán.

Én 30 körüli nőkkel szeretnék ismerkedni,de egy 30-as nőtől nem lehet csak úgy megkérdezni,hogy szabad-e a pálya.Ezért ismerkedem inkább neten olyanokkal akik szintén párt keresnek.:)

2016. máj. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!