Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy látjátok az életben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KicsiKrisz76 kérdése:

Ti hogy látjátok az életben, ha megláttok valakit az utcán, aki tetszik, hogy valójában szingli-e?

Figyelt kérdés
Hogy kezdenétek az ismerkedést a nyílt utcán azzal, aki bejön nektek?

2016. máj. 15. 18:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem lehet tudni ránézésre

esetleg szemezni, megszólítani...

bár vadidegennek én sem örülnék, ha csak nem lenne nagyon megnyerő :)

28 N

2016. máj. 16. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet 100%-ra megállapítani "az emberek 98%-nak van valakije, a maradék 2% meg most szakított"

Ez hülyeség már bocs, ha aktívabban olvasgatsz itt rájöhettél h csak 20-30+-os pasikból egész sereg jár ide bizonyos részük még szűz is. Női részről pedig akiket én ismerek azok gyereket akarnak és azért keresnének pasit.

Egyébként szerintem ne az utcán kezdj el ismerkedni.

Ismerek olyat akit hasonló dolog miatt raboltak ki 1X.

2016. máj. 17. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!