Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek mi adott nyugalmat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi adott nyugalmat egy fájdalmas szakítás után?

Figyelt kérdés
A szakítás oka a körülmények miatt volt, nem egyéb probléma miatt. 1 hónapja történt. Találkoztam mással azóta, de csak rosszabbul éreztem magam utána. Ti hogy tudtatok átlendülni egy ilyen helyzeten ?
2016. szept. 24. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az idő nyugalmat ad a szakítóknak, a magányosaknak meg elégtételt a kapcsolathalmozók fájdalmas szakítása
2016. szept. 24. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:

En rengeteg motivacios dolgot olvasok. Meg zenet hallgatok.

ismeros helyzet:) nem reg lettem egyedul

2016. szept. 24. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
maga a szakítás adott nyugalmat. Megszűntek a rinyálások, veszekedések, kérdések, stb.
2016. szept. 24. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Az első szex mással.
2016. szept. 24. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Kicsit egyedul voltam,h rendbetegyem magamban a dolgokat. Mznka utan hetvegen edzeni jartam es bulizni haverokkal,kesobb volt egy ket futo kaland is. Aztan ujra ismerkedtem lanyokkal,peraze nem gorcsosen es talalkoztam vkivel akivel egymasba szerettunk es mar hazasok vagyunk tobb eve. Ennyi volt a tortenetem :)
2016. szept. 24. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálam szépen lassan elmúlt...jó lassan, minden héten könnyebb volt egy kicsit.

Én alapból is cigizek, de így még többet szívtam, és rossz volt nélküle nagyon rossz volt egyedül, nem tudtam mit kezdeni magammal és nem is volt kedvem semmihez egyedül, és barátok híján még nehezebb volt.

2016. szept. 24. 18:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy megszereztem a jogosítványt, meg rengeteget dolgoztam.
2016. szept. 24. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a királyos játékok adtak :))) csak javasolni tudom, hogy töltsd le és csináld végig őket. Non-Human, City of Doom, Tyrian 2000, Illuminátor...egyik jobb mint a másik, és nagyszerűen beváltak! Már egy óra múltán is jobban éreztem magam mint a kapcsolatomban bármikor. Egyszóval maximálisan beváltak :)))))))
2016. szept. 24. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
A munkahelyem nem nagyon hagyott időt a szomorúságra...az állandó kimerültség miatt erre sem volt időm.Talán jobb is volt így.
2016. szept. 24. 18:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy üveg Unicum.
2016. szept. 24. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!