Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék így?
Úgy érzem, hogy belefáradtam a kapcsolatomba.
Nyilvánvalóan vannak derűsebb időszakok is, viszont ez ellentétje is ugyanilyen hangsúllyal megvan, túl hullámzó ez a kapcsolat.
2 éve vagyunk együtt, távkapcsolat, jó ha két hetente tudunk találkozni. Most a negyediket tapossuk.
Már csak fél év és a helyzet átlagossá válna.
Egyszerűen csak nincs közöttünk kötődés a köztes napokom, amiből azért akad bőven pedig.
Ennek az az oka, hogy céltalan, és a szórakozáson kívül más építő jellegű tevékenység nem tölti ki az életét, felelőtlen döntéseket hoz és folyamatosan a barátaival van, elérhetetlen úgy érzem.
Pedig ír nekem gyakran egy nap többször is akár, de annyira felszínes az egész úgy érzem, én nem vagyok benn ebben a kapcsolatban, de ő is csak félig.
Olyan rossz ez a hullámzás, mert elfelejtem hogy miért választottam őt magam mellé, de amikor együtt vagyunk meg fantáziaképszerűen jó.
Melyik alapján hozzak döntést?
Mert már tényleg bele vagyok fáradva, nem számíthatok rá, nem beszélünk át estéket, nincsenek közös időtöltéseink.
És rossz érzés, hogy van valakim, de nem vagyok teljes vele, nem egészít ki.
Annyiszor megbeszéltük ezt, hol szebben, hol kevésbé, de sosem találtunk megoldást.
Nem tudom mit tegyek. Nem akarok lemondani róla, mert valahol önzőség, nagyon szívesen lennék ilyen kitartó a kapcsolatunkat illetően, de nehéz egyedül talpon lenni.
Mondjatok valamit kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!